Arkadaşlar aslında benim kafamda Asus var, kısa bir süre önce Casper almayı düşünüyodum ama yorumlar doğrultusunda vazgeçtim. Ama Asus mevzusunda da taksit sorunu var, Asus şu an sadece Teknosada satılıyor ve bildiğiniz üzere Teknosada taksit yok. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
İki telefonu karşılaştırınca özellikle islemci konusunda asus un üstünlüğünü görürsün . T50 deki işlemci 4 çekirdekli asus da 2 ancak asus un kullanmış olduğu ıntel işlemcisinin x86 mimarisi cachwawe inin hızlı olmasını sağlıyor . Ekran kartları hemen hemen aynı özelliklere sahip. Çok yüksek performanslı ekran kartları değil bunlar. Ayrıca zenfone un ram 2 gb olması çok dikkat çekici . Buradan yola çıkarak zenfone 5 almanı öneririm
Arkadaşlar aslında benim kafamda Asus var, kısa bir süre önce Casper almayı düşünüyodum ama yorumlar doğrultusunda vazgeçtim. Ama Asus mevzusunda da taksit sorunu var, Asus şu an sadece Teknosada satılıyor ve bildiğiniz üzere Teknosada taksit yok. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.