A ahmet7889 Hectopat Katılım 26 Ekim 2014 Mesajlar 13 26 Ekim 2014 #1 Merhaba arkadaşlar benim T-50'im var. Ben buna root yapmak istiyorum. Yalnız root yapınca telefonumda ne gibi değişiklikler elde edebilirim root'un faydaları nelerdir ? Tehlikei var mıdır ? Önerileriniz ve fikirleriniz nelerdir ? Saygılarımla.. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2014
Merhaba arkadaşlar benim T-50'im var. Ben buna root yapmak istiyorum. Yalnız root yapınca telefonumda ne gibi değişiklikler elde edebilirim root'un faydaları nelerdir ? Tehlikei var mıdır ? Önerileriniz ve fikirleriniz nelerdir ? Saygılarımla..
Y Yılmaz ÇABUK Ziyaretçi 26 Ekim 2014 #2 Root atınca telefonunuzun garantisi biter. Bana kalırsa garanti bitene kadar root atmayın. Root'un Faydaları: +Sistem dosyalarına erişim sağlar. +Sistem dosyalarına erişen uygulamaları çalıştırmanızı sağlar. Root'un Zararları: -Garanti biter. -Sistem çökebilir
Root atınca telefonunuzun garantisi biter. Bana kalırsa garanti bitene kadar root atmayın. Root'un Faydaları: +Sistem dosyalarına erişim sağlar. +Sistem dosyalarına erişen uygulamaları çalıştırmanızı sağlar. Root'un Zararları: -Garanti biter. -Sistem çökebilir
A ahmet7889 Hectopat Katılım 26 Ekim 2014 Mesajlar 13 26 Ekim 2014 #3 Peki başka bir güzel özelligi yok mu ? Telefonu daha iyi bir görünüm kazandırmak için yapmak istiyorum da. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2014
Peki başka bir güzel özelligi yok mu ? Telefonu daha iyi bir görünüm kazandırmak için yapmak istiyorum da.
Y Yılmaz ÇABUK Ziyaretçi 26 Ekim 2014 #4 Root görünümde bir değişiklik yapmaz. Dediğim gibi sistem dosyalarına erişim kazandırır. Zaten root'un anlamı burada var: https://translate.google.com.tr/?hl=tr&tab=wT#en/tr/root
Root görünümde bir değişiklik yapmaz. Dediğim gibi sistem dosyalarına erişim kazandırır. Zaten root'un anlamı burada var: https://translate.google.com.tr/?hl=tr&tab=wT#en/tr/root
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 26 Ekim 2014 #5 Custom rom atmak için yeterli yetkiye sahip olursun.