Engin. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 2.153 Makaleler 2 Çözümler 12 29 Şubat 2024 #11 Crysusİmposter dedi: Papara numarasından bahsediyorum, karttan değil. Genişletmek için tıkla... Ben kart bilgisi derken kart numarasindan bahsediyorum. Papara numarasi ne alaka?
Crysusİmposter dedi: Papara numarasından bahsediyorum, karttan değil. Genişletmek için tıkla... Ben kart bilgisi derken kart numarasindan bahsediyorum. Papara numarasi ne alaka?
K kralyigit Hectopat Katılım 8 Mart 2022 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #12 Yok mu dostlar.
eyyu p Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 200 Çözümler 1 Yer Şanlıurfa 25 Haziran 2024 #13 kralyigit dedi: Yok mu dostlar. Genişletmek için tıkla... Papara açtım oradan hayalet kart diye bir şey var tek alışverişte kart kapanıyor öyle buldum çözümü.
kralyigit dedi: Yok mu dostlar. Genişletmek için tıkla... Papara açtım oradan hayalet kart diye bir şey var tek alışverişte kart kapanıyor öyle buldum çözümü.
7 708134 Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 524 Çözümler 1 25 Haziran 2024 #14 kralyigit dedi: dostlar. Genişletmek için tıkla... 31 yaşındaymişin Bankalardan sanal kart ile alışveriş yapabilirsin Kimliksiz Banka hesabı açamazsın Ve neden T.C. kimlik girmek istemiyorsun eyyu p dedi: Papara açtım oradan hayalet kart diye bir şey var tek alışverişte kart kapanıyor öyle buldum çözümü. Genişletmek için tıkla...
kralyigit dedi: dostlar. Genişletmek için tıkla... 31 yaşındaymişin Bankalardan sanal kart ile alışveriş yapabilirsin Kimliksiz Banka hesabı açamazsın Ve neden T.C. kimlik girmek istemiyorsun eyyu p dedi: Papara açtım oradan hayalet kart diye bir şey var tek alışverişte kart kapanıyor öyle buldum çözümü. Genişletmek için tıkla...