T.C. Kimliğim bulundu

İnceleyebilirsiniz, hiçbir şey olmaz

Panel kullanımı ciddi bir suçtur ve büyük ihtimal panelden bulmuşlardır. Sorun çıkartmaz tahminimce ama bu tip kişilerin sayısı çok yükseldi bence ailenize deyin siber suçlara başvursunlar.

Bir şey olmaz hocam ama şikayet edin ki bir daha yeltenmesinler.

Dışarıda bazi kisiler T.C. Kimligimi bir yerden buldu ve bazi ailelerimin numarasida dahil. Bir sorun çıkar mı? Bankadan para cekme falan?

Sorun olacağını zannetmem. Çünkü Telegram'da bedavaya istediğin kişinin T.C.'sini ulaşıldığı söyleniliyor.

Hocam kredi kartı da elindeyse sorun teşkil edebilir.

Kredi kartım çalındı mı konu başlığı yoksa ben mi körüm T.C. Kimliğim ve numaralarım ortaya çıktı demiş arkadaş.Numaradan TCDEN banka kredi kartlarına hiçbirşey olmaz.

Herkesin kimlik bilgileri, adresleri, telefon numaraları internette geziyor zaten sıkıntı olmaz.
Arkadaş haklı, ayda minimum bir kez garanti sms bomb yiyorum. Telefon numaramı değiştirmeme rağmen. Eskiden yurtdışı numaraları da arayıp duruyordu ancak şimdilerde arayan soran yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…