+37 fake nolu bir şahıs ben bir şey demeden tık T.C. Mi buldu ve benden para istedi. Para vermeyip red edince T.C. Mi yayarım falan dedi ne yapmam gerek? Bu fake nolulardan nasıl korunmalıyım?
+37 fake nolu bir şahıs ben bir şey demeden tık T.C. Mi buldu ve benden para istedi. Para vermeyip red edince T.C. Mi yayarım falan dedi ne yapmam gerek? Bu fake nolulardan nasıl korunmalıyım?
Birinin T.C.'sini bulmak zor değil. Şimdi buradan nasıl bulunacağı anlatmak pek etik olmaz ama herkesin bazı kurumlarda, ki devlet kurumu olmasına gerek yok özellerde bile artık var, çalışan bir tanıdığı, arkadaşı var ve sistem ellerinin altında kayıt yok takip yok. Neyse takma kafana bir şey çıkmaz oradan.
birinin tc sini bulmak zor değil. Şimdi burdan nasıl bulunacağı anlatmak pek etik olmaz ama herkesin bazı kurumlar çalışan bir tanıdığı, arkadaşı var ve sistem ellerinin altında kayıt yok takip yok. Neyse takma kafana bişe çıkmaz ordan