T.C Kimliğim çalındı

+37 fake nolu bir şahıs ben bir şey demeden tık T.C. Mi buldu ve benden para istedi. Para vermeyip red edince T.C. Mi yayarım falan dedi ne yapmam gerek? Bu fake nolulardan nasıl korunmalıyım?

Engelle geç. Panellerde bütün Türkiye'nin bilgileri geziyor.

Hiç bir yere yayamaz. Yayarsa yakalanır zaten. Korkutmaya çalışıyor engelle geç.
Peki hocam güvenim tam arkadaşı engelledim yayarsada bitirme taktiklerim var o çocuğu.

Pfpye birde biz deriniz koymuş atın çocuğu

Peki hocam güvenim tam arkadaşı engelledim yayarsada bitirme taktiklerim var o çocuğu.
Para verirsen devamı gelir. Şu kadar daha vermezsen şunu yaparım bunu yaparım diye. Muhtemelen herkese yazıyor böyle. Ailene söyle direkt. Hatta uyar onları, onların numarasını vs bulup iftira atabilir daha fazla da bir şey yapamaz

Hocam engelledim çocuğu

Evet aileni bu konuda uyar yoksa en iyi ihtimalle onlar da para kaptırır.
Anlat durumu böyle böyle diye, para mara da verme hiçbir şey yapamaz salla gitsin.

Kimlik bilgilerini bilen bir şey yapamaz asıl mesele kimliğin onun elinde olmasın diye biliyorum için rahat etmiyorsa git savcıya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…