T.C. kimliğin yayında gözükmesi problem olur mu?

Knk sadece TC ise hiç bir şey anlam ifade etmez çünkü herkes sallar tutturur TC eğer sadece TC ise gönlünğ rahat tut
Sallamayla tc tutmaz, anca panele girip ad soyad yazıp bulur. Değil TC seri no vs. görünse bile sıkıntı olmaz çünkü zaten bu bilgiler türkiyenin dört bir yanında dolaşıyor hala daha.

Kanka sadece T.C. ise hiçbir şey anlam ifade etmez çünkü herkes sallar tutturur T.C. eğer sadece T.C. ise gönlünğ rahat tut.
T.C. bir şey anlam etmez mi ? T.C. ile her şeyini buluyorlar T.C. en kolay yolu isim soy isimden buluyorlar telefon numaranıda buluyorlar ev adresin vs.

T.C. bir şey anlam etmez mi ? T.C. ile her şeyini buluyorlar T.C. en kolay yolu isim soy isimden buluyorlar telefon numaranıda buluyorlar ev adresin vs.
Artık etmez, dediğim gibi hepimizin bilgileri zaten 12 yaşında ki çocukların elinde geziyor.

Yani şu anlık bir şey olmadı. Çocuk dcden çıkmıyor zaten ETS falan oynuyor DM kutusuna baktım onda da pek bir şey yok. İçim rahat etmiyor işte. Şimdi annemin e devletine girip giriş geçmişine bakacağım bakalım bir şey var mı.

Öyle de, T.C. Bir şey anlam etmez demesi saçmalık.
Artık anlam etmiyor çünkü. İnternette biriyle tartışıyorsun adını soyadını ver diyor veriyorsun 5dakika sonra soyağacını önüne döküyor.

Öyle de, T.C. Bir şey anlam etmez demesi saçmalık.
Knk yeni TC kartları var olduğundan beri bu sorunu hallettiler herkes senin adını soyadını bilip TC mi ifşa ederler bilgilerini bilseler bile para ödettirmezler şirket kuramazlar

Senin geçtiğin yollardan bende geçtim için rahat olsun. O T.C.'yi bulsa bile sadece T.C. yazarak e-Devlet'e giremez. e-Devlet'e girmesi için T.C.'yi + e-Devlet şifresini + telefona gelen koda erişebilmesi lazım.

Ben yeni TC kimliği alıyordum yaşadığıma bak. Tamamen benim hatam. Umarım bir şey yapmaz.

Ben yeni TC kimliği alıyordum yaşadığıma bak. Tamamen benim hatam. Umarım bir şey yapmaz.
Korkman gayet normal. Eğer adıma bir şey yapar filan diye korkuyorsan hiç sıkıntı yapma zaten reşit bile değilsin. Eğer bir şey yaparsa bile ceza yer kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…