T.C. Kimlik bilgilerine sahip olsan insanlar için önleme gerek var mı?

Kimlik bilgisiyle hiçbir şey yapamazlar rahat olun. Önlem almanın yolu yok maalesef veri sızıntıları çok.
Önlem almaya gerek yok alamazsınız zaten. T.C. İle de hiçbir şey yapamazlar anca yanınıza gelip kanka bak tcni buldum xd falan derler.
Yapamazlar. Yapabilecekleri bir şey biliyorsan söyleyebilir
Pek bir şey yapamazsınız. Aslında kötü olan bu durumda olmamız. Nasıl bir devlet "MİLYONLARCA İNSANIN" verilerini şifrelemeden, kolayca ulaşabilinen bir şekilde saklar ki?

sin.
Şirket açamaz, banka hesabı açamaz üzerine hat çıkartmaz, kısaca hiçbir şey yapamaz.

Anlaşılan kimseye çok fazla da güvenmeyecekmişiz. Çünkü bu şahıs arkadaş grubumuzun bir üyesiydi. Güvenim çok sarsıldı. Neyse, sağlık olsun, verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.

Sadece t.c kimlik numarasıyla hiçbir şey yapamazlar, öyle olsaydı zaten memlekette, konudakiler dahil herkesin adına açılmış bir işletme olurdu. Ha tek yapabilicekleri belki kimlik şart olmayan acil servis polikliniğindeki hastanelerde sizin t.c'niz ile sıra alabilirler. ki zaten bunun kayıtı vesaire var böyle birşey olsa şikayet açsanız öttürürler.

Hocam benim de babamın kartının son 4 rakamını attılar. Bayağı tehdit ettiler CC yapmakla, korkuyorum bende.

Hiçbir şey yapamazlar, yapabilseler zaten sizin haberiniz olmadan çoktan o kartınız boşaltılmıştı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı