gaullle Centipat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 41 20 Kasım 2024 #1 Herkese merhaba, Papara almayı gerçekten çok istiyorum ama maalesef ki T.C. Kimlik resmim yok. Bildiğiniz T.C. Kimlik resmi istemeyen kart var mı?
Herkese merhaba, Papara almayı gerçekten çok istiyorum ama maalesef ki T.C. Kimlik resmim yok. Bildiğiniz T.C. Kimlik resmi istemeyen kart var mı?
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.409 Makaleler 1 Çözümler 11 20 Kasım 2024 #2 Çoğu istiyor. İstemese bile çok kısıtlı oluyor.
Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.776 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #3 Paycell'in Gamer Card diye bir kartı vardı sanırım o istemiyordu ona bakabilirsin.
Eymen İşgüzer Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 74 20 Kasım 2024 #4 gaullle dedi: Herkese merhaba, Papara almayı gerçekten çok istiyorum ama maalesef ki T.C. Kimlik resmim yok. Bildiğiniz T.C. Kimlik resmi istemeyen kart var mı? Genişletmek için tıkla... Artık resim istemiyor diye biliyorum sadece nfc ile okutuyorsun yanlış hatırlamıyorsam.
gaullle dedi: Herkese merhaba, Papara almayı gerçekten çok istiyorum ama maalesef ki T.C. Kimlik resmim yok. Bildiğiniz T.C. Kimlik resmi istemeyen kart var mı? Genişletmek için tıkla... Artık resim istemiyor diye biliyorum sadece nfc ile okutuyorsun yanlış hatırlamıyorsam.