Verqil Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 7 Şubat 2023 #11 Devlet kendisi dağıttı zaten bir önemi var mı ?
wesroll Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 794 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #12 Valla kardeşim artık isim soy isimden normal bir insan ananın babanın tc sine kadar buluyor bizzat yaşadım. Veriler geziyor.
Valla kardeşim artık isim soy isimden normal bir insan ananın babanın tc sine kadar buluyor bizzat yaşadım. Veriler geziyor.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 7 Şubat 2023 #13 waduruwaddi dedi: Teknoloji o kadar gelişmişki ad soyad ile T.C. kimlik no bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bulabilirsiniz evet ama tam doğru olması için doğum tarihi de lazım. wesroll dedi: Valla kardeşim artık isim soy isimden normal bir insan ananın babanın tc sine kadar buluyor bizzat yaşadım. Veriler geziyor. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle şansa bulmuştur/doğum tarihinizi biliyordur, zira sizin adınızla kayıtlı onca insan var.
waduruwaddi dedi: Teknoloji o kadar gelişmişki ad soyad ile T.C. kimlik no bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bulabilirsiniz evet ama tam doğru olması için doğum tarihi de lazım. wesroll dedi: Valla kardeşim artık isim soy isimden normal bir insan ananın babanın tc sine kadar buluyor bizzat yaşadım. Veriler geziyor. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle şansa bulmuştur/doğum tarihinizi biliyordur, zira sizin adınızla kayıtlı onca insan var.
wesroll Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 794 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #14 Adıma kayıtlı bir tane daha kişi olacağını sanmıyorum ama yine de doğum tarihi de o kadar fazla abartılacak bir şey değil isteyen buluyor
Adıma kayıtlı bir tane daha kişi olacağını sanmıyorum ama yine de doğum tarihi de o kadar fazla abartılacak bir şey değil isteyen buluyor
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 7 Şubat 2023 #15 @wesroll sizin adınızla aynı ad ve soy ada sahip kişiler var.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.705 Makaleler 2 Çözümler 14 7 Şubat 2023 #16 Alışveriş yaparken veriliyor. Diğer türlü zaten verilere ulaşmak isteyen herkes ulaşıyor. Bir videoda Aleyna Tilki'nin kimlik bilgilerini ifşa etmişti.
Alışveriş yaparken veriliyor. Diğer türlü zaten verilere ulaşmak isteyen herkes ulaşıyor. Bir videoda Aleyna Tilki'nin kimlik bilgilerini ifşa etmişti.
Malware.AI Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #17 İster paylaş ister paylaşma zaten biri kafaya taksa senin TC kimliğini bulabiliyor.
wesroll Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 794 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #18 William Crusader dedi: @wesroll sizin adınızla aynı ad ve soy ada sahip kişiler var. Genişletmek için tıkla... Soy adım çok nadir bir soy isim ve ismim iki kelime imkani yok
William Crusader dedi: @wesroll sizin adınızla aynı ad ve soy ada sahip kişiler var. Genişletmek için tıkla... Soy adım çok nadir bir soy isim ve ismim iki kelime imkani yok