masad34 Centipat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 362 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar şu bazı güvenilir sitelere verdiğimiz T.C.'den bankamızı bulabilirler mi veya bankamız oraya T.C. Nomuzu verdiğimizi görebilir mi?
Arkadaşlar şu bazı güvenilir sitelere verdiğimiz T.C.'den bankamızı bulabilirler mi veya bankamız oraya T.C. Nomuzu verdiğimizi görebilir mi?
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.911 Makaleler 2 Çözümler 9 13 Mayıs 2024 #2 masad34 dedi: Arkadaşlar şu bazı güvenilir sitelere verdiğimiz T.C.'den bankamızı bulabilirler mi veya bankamız oraya T.C. Nomuzu verdiğimizi görebilir mi? Genişletmek için tıkla... Tek tek telefon hatlarını arayıp T.C. kimlik numaranızı yazıp müşteri olup olmadığınızı öğrenmeye çalışmazlarsa hayır.
masad34 dedi: Arkadaşlar şu bazı güvenilir sitelere verdiğimiz T.C.'den bankamızı bulabilirler mi veya bankamız oraya T.C. Nomuzu verdiğimizi görebilir mi? Genişletmek için tıkla... Tek tek telefon hatlarını arayıp T.C. kimlik numaranızı yazıp müşteri olup olmadığınızı öğrenmeye çalışmazlarsa hayır.
NORTqls Decipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 1.443 Çözümler 5 13 Mayıs 2024 #3 masad34 dedi: Arkadaşlar şu bazı güvenilir sitelere verdiğimiz T.C.'den bankamızı bulabilirler mi veya bankamız oraya T.C. Nomuzu verdiğimizi görebilir mi? Genişletmek için tıkla... Uğraşmazlarsa hayır.
masad34 dedi: Arkadaşlar şu bazı güvenilir sitelere verdiğimiz T.C.'den bankamızı bulabilirler mi veya bankamız oraya T.C. Nomuzu verdiğimizi görebilir mi? Genişletmek için tıkla... Uğraşmazlarsa hayır.
ddavyjones Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #4 masad34 dedi: Arkadaşlar şu bazı güvenilir sitelere verdiğimiz T.C.'den bankamızı bulabilirler mi veya bankamız oraya T.C. Nomuzu verdiğimizi görebilir mi? Genişletmek için tıkla... Direkt olarak hayır ama uğraşırlarsa bulurlar.
masad34 dedi: Arkadaşlar şu bazı güvenilir sitelere verdiğimiz T.C.'den bankamızı bulabilirler mi veya bankamız oraya T.C. Nomuzu verdiğimizi görebilir mi? Genişletmek için tıkla... Direkt olarak hayır ama uğraşırlarsa bulurlar.
masad34 Centipat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 362 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #5 Yasal iddaa sitesine verdim. Buna uğraşırlar mı?
ddavyjones Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #6 masad34 dedi: Yasal iddaa sitelesine verdim. Buna uğraşırlar mı? Genişletmek için tıkla... Yasal iddia sitelerine mi verdiniz hocam anlamadım. Eğer öyleyse uğraşmazlar bir sorun olmaz.
masad34 dedi: Yasal iddaa sitelesine verdim. Buna uğraşırlar mı? Genişletmek için tıkla... Yasal iddia sitelerine mi verdiniz hocam anlamadım. Eğer öyleyse uğraşmazlar bir sorun olmaz.
masad34 Centipat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 362 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #7 ddavyjones dedi: Yasal iddia sitelerine mi verdiniz hocam anlamadım. Eğer öyleyse uğraşmazlar bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam teşekkürler.
ddavyjones dedi: Yasal iddia sitelerine mi verdiniz hocam anlamadım. Eğer öyleyse uğraşmazlar bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam teşekkürler.