T.C. kimlik numarasını bulmaya çalışan panelciye ne yapılabilir?

Adını soyadını, anne adı, baba adı, yaşadığın yer gibi birkaç şeyi biliyorsa uğraşır bulur ama hiçbir şey yapamaz merak etme. İstersen şikayet edebilirsin.

Adını soyadını, anne adı, baba adı, yaşadığın yer gibi birkaç şeyi biliyorsa uğraşır bulur ama hiçbir şey yapamaz merak etme. İstersen şikayet edebilirsin.
Anne adımı bilmiyor ona güvenmiyordum birden bire beni sunucusundan sızma diye banlandı dmden de Kimse beni aldatamaz ihanet edemez yazdı

Anne adımı bilmiyor ona güvenmiyordum birden bire beni sunucusundan sızma diye banlandı dmden de Kimse beni aldatamaz ihanet edemez yazdı
Bu arkadaşla internetten mi tanıştın yoksa yüz yüze de tanıyor musun? İnternettense yol ver gitsin uğraşmaya değmez böyleleriyle.

Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşım vardı, beni birden engelledi ve tehditler etmeye başladı. Benim olmayan bir T.C. Kimlik numarasını attı, şu anda bulmaya çalışıyor. Ne yapmam lazım?

2. bir adınız varsa bulamaz tahmin edemez zaten bulsa bile tehdit etmekten başka bir şey yapamaz içiniz rahat olsun.

Arkadaşlar yeni gelişme panelci sanırım Discord'u silmiş

Yardım eden herkese teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…