T.C. Kimlik ve telefon numarısını başkasının bilmesi

T.C. Kimlik ve telefon no mu başkası biliyor ne yapacağım. Benim Steam hesaplarımı istiyor. Ne yapacağım? Çok korkuyorum.

10 yaşındaki çocuklar T.C. kimlikle korkutabilirler seni hiçbir şey yapamazlar Steam hesabını verme MERNİS'e herkes erişebiliyor zaten.

Hocam beni dinle, böyle karaktersiz ucubeyle sosyal medyada pek çok kez denk geldim, sen de daha çok geleceksin. T.C.'ni ve telefon numaranı bilmesi hiçbir şeyi değiştirmez. Öyle bir devlet açığımız var ki, kimin adını soy adını bilsen bırak T.C. ve telefon numarasını, giydiği iç çamaşırın rengini bile öğrenebiliyorsun. Ayrıca en fazla telefon numaranı bir yerlere yayar, kayıtlı olmayan numaraları otomatik olarak meşgule atma özelliğine alırsın. Hatta üstüne git, öyle bir şey yaparsan kanıtlarım var vs. diyerek. Kısaca hiçbir şey yapamaz, ergen panelci bir çocuğun tekidir.

Panelcilerin 14 yaş üstü oldugunu sanmıyorum çünkü genelde aklı olan vaktini israf etmez.

Hocam böyle küçük yaşta arkadaşları korkutuyorlar ve ego yapıyorlar kendi kendilerine. Devletin acilen el atması gerekiyor.

Ya da bize izin vermesi gerekiyor biz ceza verebilmeliyiz devlete yük olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…