T.C. no.yu bilen biri eve haciz gönderebilir mi?

Hocam nereden bulmuş T.C. nizi.

TC'yi bulmak kolay, internette milyonlarca TC kimliğin bulunduğu veritabanları var. Sadece ad ve soyadınızı bilmesi yetiyor.

@benyokum ve @Xallt'ün dediği gibi T.C. Kimlik numaralarınızı nereden buldu? Kişisel verileri koruma kanununa aykırı olarak erişmiş olabilir. Bundan dolayı da dava açabilirsiniz.

Bilmiyorum bana direk ailemin T.C. kimliklerini atti biraz tirstim bende sordum engelliyorum o zaman.

Benim T.C. neredeyse bayağı bir arkadaşımda var şimdi bende tırstım biraz.

Boş bir senet ile ilamsız şekilde icra dairesine verildiğiniz an işiniz bitiyor maalesef.

Ben kargo firmalarından hep şüphe ederim çünkü, internet üzerinden sipariş etmenin tehlikesi kredi kartı veya havale ile yapılan işlemlerdeki sıkıntılar değil, kargo ile gelirken sizin t.c numaranızın ve adresinizin 3. kişilerin ellerine geçmesi daha tehlikeli, ve hangi kargo çalışanın yaptığını anlamak çok geç oluyor.

Ben her hafta e-Devlet üzerinden icra takibi yaparım sırf bu yüzden.

Tamam sorun çözüldü savcılığa gittim suç duyurusunda bulundum çocukta bana yalvarıyor lütfen yapma diye yinede teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…