C cngzkdr Hectopat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 40 21 Ocak 2020 #1 Bu marka RAM'ler hakkında bilgi olan var mı? Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Şu linkte fiyatı uygun ve tasarımı güzel geldi. Açıkçası sizce alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2020
Bu marka RAM'ler hakkında bilgi olan var mı? Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Şu linkte fiyatı uygun ve tasarımı güzel geldi. Açıkçası sizce alınır mı?
Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.835 Makaleler 35 Çözümler 1.146 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 22 Ocak 2020 #2 Tasarımı çok hoş, Team markası sanıyorum geçen senelerde Türkiye'de nam saldı. Fakat ondan öncesinde pek çok yabancı kanalda izlemiştim. Kaliteli olduğunu düşünüyorum.
Tasarımı çok hoş, Team markası sanıyorum geçen senelerde Türkiye'de nam saldı. Fakat ondan öncesinde pek çok yabancı kanalda izlemiştim. Kaliteli olduğunu düşünüyorum.