T-Post adlı siteden atılan mail

594123

Decapat
Böyle bir mesaj geldi. Anlık heyecanla attıkları linke tıkladım. Telefonumdaki banka hesabım risk altında mı? Bu siteye tıkladığım için verilerim sızar mı? Site çok normal gözüküyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Site tehlikeli gözüküyor, AdGuard uyarı verdi ama sadece linke tıklamayla bir şey olmaz.

Site tehlikeli gözüküyor, AdGuard uyarı verdi ama sadece linke tıklamayla bir şey olmaz.
Maillerine cevap verdikten sonra bana "ücretsiz deneme" oluşturduklarını söyleyip 1 aylık bedava abonelik kısmına attı. Ordan ise 32 euroluk paketi bize özel sadece nakliyat için 5 euro isteyen bir yer vardı. Kart bilgilerimizi girmemizi isteyen bir yer açıldı falan.

Sen kart girmediysen korkacak bir şey yok.

Alt tarafı subscribe linkine tıklamışsın yahu kabak gibi yazıyor orada ne olduğu. Ne dolandırıcılığı ne tehlikesi millet abartmış da abartmış.

Eki Görüntüle 2049537
Bankada yüklü bir para olduğu için biraz endişelendim, siteye tıkladığımda telefona bulaşır diye de daha çok kafamda büyüttüm. Umarım bir şey yoktur.

Bankada yüklü bir para olduğu için biraz endişelendim, siteye tıkladığımda telefona bulaşır diye de daha çok kafamda büyüttüm. Umarım bir şey yoktur.

Tek sıkıntı gümrükte kol gibi vergi çıkarırlar. T-shirtler de hoşmuş aslında, güzel tasarım yapmışlar.

Tek sıkıntı gümrükte kol gibi vergi çıkarırlar. T-shirtler de hoşmuş aslında, güzel tasarım yapmışlar.
Harbi güzeldi tasarım ve baya instagram hesapları site dizaynı falan olunca heyecanlandım. Teşekkür ederim hocam ben yine de full virüs taraması yaptıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…