T-rex fail

• Konuyu başlatan 4w3e
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.088

4w3e

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Ara sıra böyle hata veriyor r: 50 oluyor falan bilgisayarı açık bırakıp gidemiyoruz böyle hata verince yeniden başlatma komutu falan yok mu bunlar için? Veya bilgisayar bir program kuralım, bu BAT dosyasını 2 saatte bir açıp kapatsın.

Dosya Ekleri

• dsad.JPG
    dsad.JPG
    88,1 KB · Görüntüleme: 154
Kart 2 paylaşım yapmış 1 tanesi hatalı o yüzden %50 oranı yüksek görünüyor kazım onayı geldikçe o düşecektir fakat 2 paylaşımda red yemesi oc ayarlarından. Muhtemelen çok yüksek düşürmeyi denemelisin.

Ayarlarınızda bir sıkıntı olabilir. Böyle bir hata verdiğinde açıp kapatmaya gerek yok.

Kart 2 paylaşım yapmış 1 tanesi hatalı o yüzden %50 oranı yüksek görünüyor kazım onayı geldikçe o düşecektir fakat 2 paylaşımda red yemesi OC ayarlarından. Muhtemelen çok yüksek düşürmeyi denemelisin.

OC ayarı yapmadan da bu hatayı veriyordu ayrıca r çıkınca BAT dosyasını kapatıp açmazsan r sıfırlanmıyor ki

Sorun nerede peki?

R demek red paylaşım demek. Yani kartın 2 blok bulmuş 1 tanesi red yemiş. Red yemeside genellikle yanlış oc ayarlarından olur. Senin oc ayarlarına ellemiş olmam doğru ayarlarda kazım yaptığın anlamına gelmez ayrıca kartına gereksiz yere yük biniyor yüksek enerji harcıyor ve yüksek sıcaklıklarda çalışıyor araştır kartına uygun ayarları bul. Zaten kartın mininge uygun bi kart değil yazılımlarla kırarak düşük güçte kazım yapılıyor. T-rex sürümünden kaynaklıda olabilir ama dediğim gibi genellikle yanlış oc ayarlarından olur.

Orada her red'i gördüğünde açıp kapatırsan doğru düzgün hiçbir şey kazanamazsın. Senin de gördüğün gibi 15 dakikada sadece 2 tane share alabilmişsin, böyle açıp kapatmaya devam edersen sadece elektriğe para ödersin. OC ayarların yanlış, önceki bir konuda da söylemiştim bunu. Onu düzeltmeden doğru düzgün kazım yapman pek mümkün değil.

LolMiner'a geç. Binance bazı kartlarda t-rex ile düzgün çalışmıyor.
Kurulumu da basit. Sadece set pool ve wallet olan yeri değiştireceksin.
Eki Görüntüle 1336368

Bununlar devam.
Orada her Red'i gördüğünde açıp kapatırsan doğru düzgün hiçbir şey kazanamazsın. Senin de gördüğün gibi 15 dakikada sadece 2 tane share alabilmişsin, böyle açıp kapatmaya devam edersen sadece elektriğe para ödersin. OC ayarların yanlış, önceki bir konuda da söylemiştim bunu. Onu düzeltmeden doğru düzgün kazım yapman pek mümkün değil.

Dediğini uyguladım 24 saat red gördüm açıp kapatmadım kazanç düşük oldu red görünce açıp kapattım 24 saat boyunca kazanç daha fazla oldu

Başka ne önerin var?

Dosya Ekleri

• fggh.JPG
    fggh.JPG
    99,2 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Merhaba 24 saatlik periyotta % kaç oranında FAIL alıyorsunuz(R değeri) bunun cevabı sorunun çözümünde çok yardımcı olacak. Çok fazla FAIL alıyorsanız 1 saatlik durumu da paylaşabilirsiniz inceleriz.
FAIL almanızın birçok sebebi olabilir 1.'si OC ayarlarının yanlış olması. 2.'si pool'a olan gecikme sürenizin(ping) fazla olması ya da aşırı dalgalı olması. Bunu çözmek için farklı bir pool deneyebilirsiniz. 3.'sü arkaplanda çalışan uygulamalarınızın fazla olması. 4.'sü ise ki çok düşük bir ihtimal kullandığınız pool'un sorunlu olması. Siz son değerlerinizi paylaşın bir inceleyelim ona göre çözüm yoluna gideriz.

Merhaba 24 saatlik periyotta % kaç oranında faıl alıyorsunuz(r değeri) bunun cevabı sorunun çözümünde çok yardımcı olacak. Çok fazla faıl alıyorsanız 1 saatlik durumu da paylaşabilirsiniz inceleriz.
Faıl almanızın birçok sebebi olabilir 1.'si OC ayarlarının yanlış olması. 2.'si Pool'a olan gecikme sürenizin(ping) fazla olması ya da aşırı dalgalı olması. Bunu çözmek için farklı bir pool deneyebilirsiniz. 3.'sü arka planda çalışan uygulamalarınızın fazla olması. 4.'sü ise ki çok düşük bir ihtimal kullandığınız Pool'un sorunlu olması. Siz son değerlerinizi paylaşın bir inceleyelim ona göre çözüm yoluna gideriz.

İlginiz için teşekkür ediyorum.

T-rex-0. 24.8-Win
NVIDIA 472.12
Bu sürümleri kullanıyorum OC yapsamda yapmasam da red alıyordum dün 19:00'dan 05:00 arası çalıştırdım 04:00 civarı r: 1, 2% yazmıştı mesela bazen programı ilk çalıştırdığımda başlıyor açıp kapatıyorum düzeliyor miner pgogramını değiştirmek gerekiyor gibime geliyor Binance kazım yapıyorum bu arada

Lolminer_v1.46a_win64 indirdim bunda 35 mh/s alıyoruz çoğu zaman da düşüyor driver güncelleme ve kazım programını değiştirince sorun çözülür gibi mi geliyor

Ev interneti ping 2 ms.
Merhaba 24 saatlik periyotta % kaç oranında faıl alıyorsunuz(r değeri) bunun cevabı sorunun çözümünde çok yardımcı olacak. Çok fazla faıl alıyorsanız 1 saatlik durumu da paylaşabilirsiniz inceleriz.
Faıl almanızın birçok sebebi olabilir 1.'si OC ayarlarının yanlış olması. 2.'si Pool'a olan gecikme sürenizin(ping) fazla olması ya da aşırı dalgalı olması. Bunu çözmek için farklı bir pool deneyebilirsiniz. 3.'sü arka planda çalışan uygulamalarınızın fazla olması. 4.'sü ise ki çok düşük bir ihtimal kullandığınız Pool'un sorunlu olması. Siz son değerlerinizi paylaşın bir inceleyelim ona göre çözüm yoluna gideriz.

24, 03, 2022 17:25 de yazıyorum mesajları birleştirecek diye belirteyim dedim

Mesela şu an böyle oldu ve kesinlikle 25mh/s üzerinde çıkmıyor red ise artıyor :D :D t-rex yeni sürüm indirdim NVIDIA aynı sürüm

OC BAT ayarları.
--LHR-Tune 75.4 --pl 100 --lock-cclock 1575 --mclock 1300 --fan 70.

Programı yeniden başlatmazsam görselde ki gibi gidiyor :D

Dosya Ekleri

• dsadass.JPG
    dsadass.JPG
    94,7 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı