Direksiyon konusunda beklentilerinin ne olduğu önemli. Sürüş deneyimim iyi olsun diyorsan farklı farklı alternatifler var.
Görüşlerim;
Eğer TH8s konusunda kararlı değilsen ve G29 vitesi de bana uyar diyorsan ayrıca yarış oyunlarında (iRacing, acc vb) o kadar hevesim yok ETS 2 bana yeter diyorsan. Fiyatıyla da ucuza gelen şu zamanda 2.el g29.pedalı idare eder, çarklı sistem olsa da fiyatı 2.elde temiz ürün bile olsa mantıklı durumda oluyor ve çoğunda vitesle beraber satılıyor.
Eğer yarış deneyimine gireyim diyorsan T248 veya T300RS ikinci elini öneririm. Biri hibrit diğeri kayışlı sistem fakat T248 t3pm pedalları sağlam pedallar. Bu iki modelde de yüksek ihtimal vitesi ayrı alırsın. Ama FFB açısından G29, T128, T150, G923 fark etmez bu ikisi ile her türlü daha iyi sürüş deneyimi elde edersin.
Eğer illaki sıfır alacağım diyorsan hiç G29, G923, T248, T300RS vesaire işine girme moza R3 veya R5 bundle al Direct Drive deneyimi elde et. TH8s veya TH8a yı bu iki Bundle'dan birine eklersen tadından yenmez.
T128'i hiçbir şekilde önermiyorum base olarak malzeme kalitesi hariç kötü değil ama pedalları rezalet. Debriyaj yok diye değil, kırılabilir ve çok kalitesiz olduğu için.