T248 alınır mı?

TheEfe23

Centipat
Daha fazla  
Geçen yurt dışından T248 aldım. Öncesinden de inceleme yapmıştım ama Türkçe incelemelerden... Yabancı kaynaklara bakınca pedallar hakkında sıkıntı olduğu ve biraz daha detaylı araştırınca direksiyonun ısınmadan motorunun bozulduğunu okudum. Ne yapmalıyım?

Not: Yarına kadar iade şansım var.

Kullanın alanına ve sıklığına bağlı. Profesyonel sayılmasada pedalları gayet iyi ve sizi uzun bir süre götürür. Direksiyonun içinde kayışlı bir sistem olduğu için sizin de dediğiniz gibi aşırı sıcak havalarda uzun kullanımlarda kayış esneyebiliyor ve bu da ilerleyen zamanlarda kalıcı FFB kaybına sebep olabilir ancak her türlü çarklı sistemlerden iyidir. Özetle eğer sıcak bir yerde uzun süre veya aşırı sert bir şekilde kullanmayacaksanız işinizi görür

Kullanın alanına ve sıklığına bağlı. Profesyonel sayılmasada pedalları gayet iyi ve sizi uzun bir süre götürür. Direksiyonun içinde kayışlı bir sistem olduğu için sizin de dediğiniz gibi aşırı sıcak havalarda uzun kullanımlarda kayış esneyebiliyor ve bu da ilerleyen zamanlarda kalıcı FFB kaybına sebep olabilir ancak her türlü çarklı sistemlerden iyidir. Özetle eğer sıcak bir yerde uzun süre veya aşırı sert bir şekilde kullanmayacaksanız işinizi görür.

Tamamdır çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı