T248 vs T150 Pro vs G923

LinusTechTips

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
Evet sorum böyle arkadaşlar. 15500TL'ye TM8a shifterlı bir tane T248 buldum (shiftersız sıfırı 16700). 14K sıfır G923 buldum shifterı filan var. T150 Pro ise 9K el yapımı shifterlı buldum. Genellikle ETS 2, Assetto Corsa, Forza Motorsport ve FH5 oynayacağım. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
T248 en iyi seçenek diye düşünüyorum. Yeni bir model, hibrit sistem var ve bu bir tık daha öznel olsada tasarımı çok hoş. Ufak bir led ekran var.
Bu rehberler çok yardımcı olacaktır.

Hocam sence G923 mü T150 mi arada kaldım.
T150 hibrit sistem kull
Hocam sence G923 mü T150 mi arada kaldım.
T150 hibrit sistem dolayısıyla daha iyi ffb sağlar ve daha pürüzsüz olur ama debriyaj yok. G923 dişli sistem, daha gürültülü olur ama debriyaj var.
T150'nin Pro modelinden bahsedersek G9xx ile daha iyi kapışır diye düşünüyorum.
Debriyajdan dolayı ben G923 tercih ederdim. Bir de sanırım 923 ile beraber sistemi iyileştirdiler. Trueforce diye geçtiği için böyle düşünüyorum.

T150 hibrit sistem kull.
T150 hibrit sistem dolayısıyla daha iyi FFB sağlar ve daha pürüzsüz olur ama debriyaj yok. G923 dişli sistem, daha gürültülü olur ama debriyaj var.
T150'nin Pro modelinden bahsedersek g9xx ile daha iyi kapışır diye düşünüyorum.
Debriyajdan dolayı ben G923 tercih ederdim. Bir de sanırım 923 ile beraber sistemi iyileştirdiler. Trueforce diye geçtiği için böyle düşünüyorum.

Hocam T150 Pro'da debriyaj da bu arada bahsettiğiniz trueforce muhabbeti her oyunda yok.

Hocam T150 Pro'da debriyaj da bu arada bahsettiğiniz trueforce muhabbeti her oyunda yok.
Trueforce hakkında pek bilgim yok hocam yeni kutulurın üstünde yazdığını gördüm. "Bu arada"dan öncesini anlayamadım hocam.

Trueforce hakkında pek bilgim yok hocam yeni kutulurın üstünde yazdığını gördüm. "bu arada"dan öncesini anlayamadım hocam.

Hocam düzeltme yaparken atlamışım orayı kusura bakmayın. " T150 Pro'da da debriyaj var" demek istedim. Kayış sistemden dolayı T150 alasım var 2. el olarak. G923 de G29 gibi çok tıkırtı ses yapıyor mu acaba?

Hocam düzeltme yaparken atlamışım orayı kusura bakmayın. " T150 Pro'da da debriyaj var" demek istedim. Kayış sistemden dolayı T150 alasım var 2. el olarak. G923 de G29 gibi çok tıkırtı ses yapıyor mu acaba?
Kendim kullanmadığım için ses konusunda yorum yapamam. Evet Pro modelinde debriyaj var, standart modeli çift pedallı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı