K Kaskocu Picopat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #1 T300RSlerin kendi direksiyonu pek hoşuma gitmiyor ben bu stock direksiyonu söküp yerine farklı direksiyon takabilir miyim?
T300RSlerin kendi direksiyonu pek hoşuma gitmiyor ben bu stock direksiyonu söküp yerine farklı direksiyon takabilir miyim?
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.862 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #2 Kaskocu dedi: T300RSlerin kendi direksiyonu pek hoşuma gitmiyor ben bu stock direksiyonu söküp yerine farklı direksiyon takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Uyumlu direksiyonları takabiliyorsunuz.
Kaskocu dedi: T300RSlerin kendi direksiyonu pek hoşuma gitmiyor ben bu stock direksiyonu söküp yerine farklı direksiyon takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Uyumlu direksiyonları takabiliyorsunuz.
K Kaskocu Picopat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #3 N1cht dedi: Uyumlu direksiyonları takabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Uyumlu direksiyonlar hangileri oluyor?
N1cht dedi: Uyumlu direksiyonları takabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Uyumlu direksiyonlar hangileri oluyor?
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.862 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #4 Thrustmaster Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition Bu tarz direksiyonlar var satışta olan. Fiyatları tuzlu.
Thrustmaster Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition Bu tarz direksiyonlar var satışta olan. Fiyatları tuzlu.
K Kaskocu Picopat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #5 N1cht dedi: Thrustmaster Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition Bu tarz direksiyonlar var satışta olan. Fiyatları tuzlu. Genişletmek için tıkla... Bu tarz degil de SPARCO L777 SPOR DİREKSİYON bu tarz da direksiyon takmak istiyorum
N1cht dedi: Thrustmaster Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition Bu tarz direksiyonlar var satışta olan. Fiyatları tuzlu. Genişletmek için tıkla... Bu tarz degil de SPARCO L777 SPOR DİREKSİYON bu tarz da direksiyon takmak istiyorum
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.862 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #6 Kaskocu dedi: Bu tarz degil de SPARCO L777 SPOR DİREKSİYON bu tarz da direksiyon takmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Aparatları oluyor fakat şu anda adı aklımda yok ufak bir araştırmayla bulabilirsin. O aparatla bağlayabiliyorsun.
Kaskocu dedi: Bu tarz degil de SPARCO L777 SPOR DİREKSİYON bu tarz da direksiyon takmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Aparatları oluyor fakat şu anda adı aklımda yok ufak bir araştırmayla bulabilirsin. O aparatla bağlayabiliyorsun.