T300RS hala alınır mı?

phobiasec

Femtopat
Daha fazla  
İlk kez bir direksiyon seti almayı planlıyorum, sizce G923 mü yoksa T300RS GT mi almalıyım? Simülasyon deneyimine önem veriyorum. Teknoloji bakımından da iyi olursa tadından yenmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
R3 23bin R5 27bin sürekli indirime giriyor vatan üzerinden al ama en ucuz burada ve indirim olduğu zaman güzel indirim yapıyorlar bu fiyatada alınır T300RS GT alma yani.
R3 muhtemelen 21bin falan oluyordur R5 ise 25bin oluyordur. R5 zaten T300RS GT'den daha ucuz R5 alırsın daha ucuz istersen R3 al geç.

Direct drive'dan dolayı ben direk R5 tercih ederdim.

Hocam kayışlı neden alınmaz ki?

Alınmaz değil alınır ama bu fiyata Direct Drive varken onu düşünme bile.

Direct Drive daha mı iyi oluyor kayışlı sistemden ve ikisinin farkını ve Direct Drive'nin neden daha iyi olduğunu açıklar mısınız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bak bu videoları da izle. Aradaki farkları ise tork gücü ve Force feedbacki daha detaylı ve hissiyatı üst seviye.
Ama daha detaylı bilgi istersen bu videolarada bak.

Hocam bu çok detaylı olmuş. Direct Drive için moza r serisi beni üzer mi? Başka neler vardır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…