T300RSGT Vs. T248X Vs. T150 Vs. T128X Vs. G29

Ivylean

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: Zotac Geforce RTX 3090 Oc Edition
İşlemci: Amd Ryzen 7 7700X
Anakart: Gigabyte B650m DS3H
Ram: Corsair Vangeance 32 GB 6000 Mhz
SSD: Kingston FURY Renegade 1 TB
Evet arkadaşlar kafam ciddi anlamda karışık. Bahsettiğim direksiyonların tamamını taksit ile alıp rahatça ödeyebilecek durumdayım ama, ne almam gerektiğine bir türlü karar veremedim. Oynayacağım oyunlar çeşitli. Forza 5, SnowRunner, ETS 2, BeamNG vs gibi competitive değil de daha çok keyif almak için gireceğim oyunlar. Saydığım direksiyonlar arasında belki G29 hariç hiçbirine vites almayı en azından şu an düşünmüyorum bu yüzden 2 pedal olması da aslında beni çok germiyor.

Tüm bu bileşenler doğrultusunda kararsızım dostlar ve sizlerden yardım bekliyorum bu arada kafamı en çok karıştıran şey T300 alıp 3 ay boyunca 6.500TL ödemek mi, yoksa G29 alıp 6 ay boyunca 2.000TL ödemek mi, ikisi de vade farksız.

Her zaman Thrustmaster; G29, G920, G923'e göre daha iyi ve kalitelidir. Onu da geçtim G29 zaten eski bir direksiyon şu anda üretilmiyor. Ayrıca Thrustmaster kayışlı sistem kullandığı için Logitech'e göre daha fazla zevk verir. Bütçe sorunum da yok demişsin. Thrustmaster al keyfine bak.

İstisnasız bütün cevaplar bütçe sorunu yoksa T300 RS GT alınması yönünde ama, abartılı mı olur diye düşünüyorum. İlk kez set alacağım, sıkılırsam kolay satarım diye de düşünüyorum ama, yine de günlük takılmalık bir sete 20k para vermeli miyim bilemiyorum... Bu arada günlük takılmalık derken bekarım ve işten eve 18:00 gibi dönüyorum ve bütün vaktim bilgisayar başında geçiyor.

G29 sakın alma G29 ilk çıktığı dönem iyiydi ama şu an çok kötü olan ve herkesin bildiği bir direksiyon seti olduğu için ilk ona yönelinen bir direksiyondur T150 daha az biliniyor ama G29'dan kat kat daha iyi buradaki önceliğin T300 olsun o olmazsa T248 T128 ile T150 arasındaki farkı bilmiyorum sakın G29 alma ama Logitech olsun istiyorsan G923 bakabilirsin bu arada T300 alıp G29 vitesi alıp dönüştürücüyle bağlayabilirsin.

T300 RS GT hepsini paramparça ediyor. Bütçeniz el veriyorsa alın. Pişman olmazsınız.
T300 RS GT kullanıyorum. Sorularınızı cevaplayabilirim.

E o zaman T300 RS GT dışında almak ayıp olur.

Gerek yok. 2000 TL Logitech vitesine vereceğine 3600 TL'ye Thrustmaster vitesi alabilir. Çok daha iyi kalite ve hissiyatı.

Abartılı olmaz G29 almadığın zevki T300'den alırsın ve sürekli oynama isteği gelebilir satmak istediğinde de T300 kolay satılan bir settir.

T300 ile alakalı birkaç sorum olacak. Birincisi pedal setinin çok da kusursuz olmadığı ve takılmalar yaşadığı yönünde birkaç şey duydum, gerçeklik payı nedir? İkincisi kayışlı sistemin 1 saat içerisinde ısındığını ve FFB'nin önemli ölçüde özelliğini kaybettiği yönündeki iddialar.

Bende T150+T300 pedalı var pedalla ilgili bir sorunum olmadı yakınımda T300 kullanan birkaç kişi var ve hiç ısınıp FFB özelliğini kaybettiğini söylemediler ve aralıksız 1-2 saat assetto oynamamıza rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…