M mihraç Hectopat Katılım 18 Ağustos 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2015 #1 Bilgisayarım 2009'luk bir bilgisayar Casper malı şimdiye kadar bir sorunu olmadı ve hala sağlam acaba mac kurabilir miyim? Ben donanımdan fazla anlamıyorum ve eğer kurabilirsem hangi siteden indirebilirim? Şimdiden sağ olun... Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2015
Bilgisayarım 2009'luk bir bilgisayar Casper malı şimdiye kadar bir sorunu olmadı ve hala sağlam acaba mac kurabilir miyim? Ben donanımdan fazla anlamıyorum ve eğer kurabilirsem hangi siteden indirebilirim? Şimdiden sağ olun...
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2015 #2 Mountain Lion deneyebilirsin. Ama çokta ümitlenme derim. Aşağıdaki bağlantıdaki rehberi takip et. Hackintosh Rehberi - Technopat
Mountain Lion deneyebilirsin. Ama çokta ümitlenme derim. Aşağıdaki bağlantıdaki rehberi takip et. Hackintosh Rehberi - Technopat
burak cömert Megapat Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 105 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2015 #3 Ben t2060 için çok uğraştım hiçbir şekilde kurulum ekranı gelmiyor boşuna deneme.
M mihraç Hectopat Katılım 18 Ağustos 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2015 #4 Ben şansımı deneyecegim fakat çok uzun sürüyor hatta sanırım ağır bir program olduğu yüzden internet bağlantısı kopuyor.
Ben şansımı deneyecegim fakat çok uzun sürüyor hatta sanırım ağır bir program olduğu yüzden internet bağlantısı kopuyor.