H Heyie Ziyaretçi 21 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar benim telefonum Turkcell T50. Güncelleme kaç gün önce yayınlandı ama hala benim telefonumda güncelleme yok. Güncel yazıyor. Yazılım güncelleme uygulamasının verilerini temizledim acaba ondan mı böyle oldu? Güncelleme gelen T50 var mı?
Arkadaşlar benim telefonum Turkcell T50. Güncelleme kaç gün önce yayınlandı ama hala benim telefonumda güncelleme yok. Güncel yazıyor. Yazılım güncelleme uygulamasının verilerini temizledim acaba ondan mı böyle oldu? Güncelleme gelen T50 var mı?
MertDemir Hectopat Katılım 18 Mart 2014 Mesajlar 602 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek DonanımMeraklısı 21 Ağustos 2014 #2 Bende T50 var. Android 4.4.2 Kitkat yani son sürümü var. Güncelleme gelmesine gerek yok.
H Heyie Ziyaretçi 21 Ağustos 2014 #3 Bazı hataları var. Bunların güncelleme ile düzelmesi lazım. Yazılım güncellemeye girip sürümünüze bakar mısınız? Sonu 0B14 mü 0B17 mi? Ve yazılım güncel yazıyor mu?
Bazı hataları var. Bunların güncelleme ile düzelmesi lazım. Yazılım güncellemeye girip sürümünüze bakar mısınız? Sonu 0B14 mü 0B17 mi? Ve yazılım güncel yazıyor mu?