Mirbey Megapat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 348 Makaleler 14 Yer Van Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci - Lise 5 Ağustos 2014 #1 Merhaba arkadaşlar, T50 almayı düşünüyorum, telefonu incelemek istiyorum ama Turkcell telefonun her tarafını sardığı için doğru düzgün bakamadım. Telefon ana ekranda, menüde hafif kasıyor gibiydi sizde de öyle midir? Oyun performansı nasıl? Konuşma yaparken ses yeterli mi? Root atılamıyor diye duydum doğru mudur? İnternette dolaşırken donuyor mu? Ekran kayganlığı iyi mi? Moto G de iyi telefon özellikle Gorilla Glass 3 hoşuma gidiyor ama ekranı küçük telefonun.
Merhaba arkadaşlar, T50 almayı düşünüyorum, telefonu incelemek istiyorum ama Turkcell telefonun her tarafını sardığı için doğru düzgün bakamadım. Telefon ana ekranda, menüde hafif kasıyor gibiydi sizde de öyle midir? Oyun performansı nasıl? Konuşma yaparken ses yeterli mi? Root atılamıyor diye duydum doğru mudur? İnternette dolaşırken donuyor mu? Ekran kayganlığı iyi mi? Moto G de iyi telefon özellikle Gorilla Glass 3 hoşuma gidiyor ama ekranı küçük telefonun.
Baran Yalçın Hectopat Katılım 1 Ağustos 2015 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2015 #2 Merhaba, çok uzun zaman önce açmışsın bu konuyu, ben de şans eseri gördüm. Söyleceğim o ki sakın alma. Oyunlarda kasıyor, menüde de kasıyor, whatsapp çöküyor, google chrome açtığımda sanırım fazla yükten dolayı kendi kendine messenger'ı kapatıyor.
Merhaba, çok uzun zaman önce açmışsın bu konuyu, ben de şans eseri gördüm. Söyleceğim o ki sakın alma. Oyunlarda kasıyor, menüde de kasıyor, whatsapp çöküyor, google chrome açtığımda sanırım fazla yükten dolayı kendi kendine messenger'ı kapatıyor.
LTNeron Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 2.558 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523740815 7 Aralık 2015 #3 Aradan 1 yıldan fazla geçmiş. Konu hortlamış.