Pirate Hectopat Katılım 26 Aralık 2013 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2015 #1 Merhaba arkadaşlar ben T50'mi root etmek istiyorum ama en son sürüm olan B19 sürüm için root dasyası bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar ben T50'mi root etmek istiyorum ama en son sürüm olan B19 sürüm için root dasyası bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
T thinker Hectopat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 58 5 Nisan 2015 #2 Sanırım Towelroot işini görücektir. İnternetten biraz araştırma yaparak nasıl yapıldığını öğrenebilirsin. Tek tıkla root yapabilen bir program. Ayrıca rootun sonuçlarını biliyorsundur umarım; Garanti dışına çıkması vb.
Sanırım Towelroot işini görücektir. İnternetten biraz araştırma yaparak nasıl yapıldığını öğrenebilirsin. Tek tıkla root yapabilen bir program. Ayrıca rootun sonuçlarını biliyorsundur umarım; Garanti dışına çıkması vb.
Pirate Hectopat Katılım 26 Aralık 2013 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2015 #3 Evet biliyorum deniyeceğim teşekkürler.
T thinker Hectopat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 58 7 Nisan 2015 #4 Denediğiniz zaman işe yarayıp yaramadığınıda belirtirseniz, daha sonradan sizinle aynı sorunu yaşayan arkadaşlara da yardımcı olmuş olursunuz.
Denediğiniz zaman işe yarayıp yaramadığınıda belirtirseniz, daha sonradan sizinle aynı sorunu yaşayan arkadaşlara da yardımcı olmuş olursunuz.
Pirate Hectopat Katılım 26 Aralık 2013 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2015 #5 Programın T50 ile uyumu yok malesef. B19 sürümünü buldum ama telefon turkcell işaretinde kalıyor waiting for deviceda kalıyor.
Programın T50 ile uyumu yok malesef. B19 sürümünü buldum ama telefon turkcell işaretinde kalıyor waiting for deviceda kalıyor.