Merhaba arkadaşlar, T50 telefonum rootlu iken yazılım güncelleme yaptım ve telefon kapandı açılınca hata verip güvenli moda geçiyor. İlk başta wipe/data factory reset bölümünden telefonuma format attım işe yaramadı. Gereksiz verileri temizledim işe yaramadı. "update.zip" adlı dosya ile orijinal romuna geri çevirmeye çalışıyorum lakin t50de sd card olmadığından ve bilgisayarda telefon açılmadığı için telefonun hafızasını algılayamıyor bilgisayar üzerinden de sonuç olarak romu atamıyorum. Adb ile göndermeyi denedim lakin adb sideload update.zip dosyasını atmaya çalıştığım zaman %72'de takılıyor ve "failed to write data 'protocol fault <no status>" hatası veriyor. Adb usb, adb shell, adb push gibi komutları kullanmaya çalıştığım zaman "error:closed" hatası veriyor ve bu komutları da sonuç olarak kullanamıyorum. Odin programını da algılamıyor. ZTE RAPAİR TOOLS programında network error veriyor o programı da kullanamıyorum. Servise göndermek istemiyorum acaba başka ne yapabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum...