T50 veya Moto GT50'mi yoksa Moto G'mi?

Enes Boz

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar başlıkta'da görmüş olduğunuz gibi sizlerden ricam bana biraz fikir verin bir telefon almak istiyorum ve pişmanlık duymak istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Telefondan beklentilerin neler ondan biraz bahset. Bir de bütçen tam olarak ne kadar ? T50'nin video incelemesi mevcut. Onu görmüşsündür belki. Özellik olarak T50 daha iyi olsa da Moto G'den yanayım. Tabii isteklerine göre önerim değişebilir.

Ben T50 yi öneririm sitede videolu incelemesi mevcut.

Video inceledim altındaki yorumlar ve bazı forumlardaki yorumlar'da T50 Moto G'nin karşılaştırmalarını gördüm karşılaştırmada T50 üstün olsa'da sanırsam Moto G tercih ediliyor biraz endişe duydum bende T50 almak istiyorum aslında.

Buarada telefondan beklentilerim aslında T50 ve Moto G karşılıyor fakat Kamerası ve Boyut olarak T50 daha yatkınım ama sizlerin yorumlarınızı bekliyorum endişe içersinde kalmak istemiyorum Fiyat aralığım 750 civarında.

Moto G'nin güzel güncelleme desteği. Gelecek güncelleştirmeleri de büyük ihtimal alacak. Kamerası kötü dediğin gibi ama. T50 için belirsizlik söz konusu. Bu sefer daha iyi ama güncelleme alacak mı bilinmez.

T50'nin extra olarak birşey gözüme çarptı 4G olması bu ilerde avantaj sağlıyabilirmi acaba? Şuanda sarnısam Türkiye'de 4G destekliyen ilk telefon.

Dokumatik olarak sıkıntılar var diye okudum acaba doğrumu dokumatiği pek algılayıcı değilmiş sanırsam. T50'nin.

Güzel tespit gerçekten ya gerçekten kararsız kaldım fazla bütçe yok ama idealı bir rakip diyebilirim iki firma için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…