T50 Vs S3

Ekranın grileşmesi sorunu bir çok telefonda var sadece T50de olan bir sorun degil. S3'un ekran kalitesini ben de çok beğeniyorum. Ama S3'ün güncelliğini daha çok kaybettiğini düşünüyorum.

Herşeyi mi? Sağ üst köşeden bakınca ekran kararıyor gri bi ton oluşuyor. Yazılımı ve ekran. Kamerası da ne iyi ne kötü.
Tabi oda senin görüşün yani, bence sadece yazılım onuda rootla çözdüm zaten işime yarayan şeyileri değiştirdim.

Kuzenim t50 aldı ve ölü piksel sorunuyla karşılaştı hem tasarım hem marka açısından s3

T50 de ölü pixel sorunu var. Ama o kadar abarttığınız kadar kötü bir telefon değil bence. Ayrıca bildirim ekranını sürüklerken bir kasma söz konusu değil. Kamera olarak da çok iyi değil ama yine 13mp'nin hakkını vermiyor. Yazılım biraz geliştirilse daha iyi bir telefon olacağı kesin. Ama Turkcell'den bunu beklemiyorum. Samsung'dan da beklemiyorum. Adamlar S6 çıkardılar S3 e çok zor güncelleme gelme ihtimali. Bu iki telefon arasından seçimin -bence- T50 olmalı.

Ölü piksel sorunu tüm T50lerde yok. Ona bakılırsa S3te de kronik TouchWiz kasması var.

Şuana kadar gördüğüm herkeste var ama bu sanırsam 1. parti ürünler için. Şöyle bir ihtimal var çünkü hani 1. parti ürünlerde çok fazla şikayet gelirse 2. parti ürünlerde bunu düzeltme imkanları var. Yine de ben T50 diyorum. İsterseniz ''technopat'' incelemesini izleyin. O zaman zaten kararınızı verirsiniz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…