A Atakanunluu Hectopat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2015 #1 Merhaba, YouTube kanalınızda T50 rootlamayı göstermişsiniz. Sağolun eve gidincr edeneyeceğim fakat birşey sormak istiyorum. Ben T50'nin Android tasarımını hiç beğenmiyorum. Galaxy Note 2-3, Galaxy S3-4 rootlarını T50'ye yükleyip tasarımını değiştirebilir miyim? Nasıl yaparım? Teşekkürler, Atakan ÜNLÜ Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2015
Merhaba, YouTube kanalınızda T50 rootlamayı göstermişsiniz. Sağolun eve gidincr edeneyeceğim fakat birşey sormak istiyorum. Ben T50'nin Android tasarımını hiç beğenmiyorum. Galaxy Note 2-3, Galaxy S3-4 rootlarını T50'ye yükleyip tasarımını değiştirebilir miyim? Nasıl yaparım? Teşekkürler, Atakan ÜNLÜ
mtsertkaya Hectopat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2015 #2 Root atarak değil rom yükleyerek yapabilirsin. İnternette telefonunun romlarına baktım öyle bir rom yok heralde .
Root atarak değil rom yükleyerek yapabilirsin. İnternette telefonunun romlarına baktım öyle bir rom yok heralde .
bilmemkacGhz Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2015 #3 Turkcell T50 olarak bulman biraz zor. Telefon bas-sat telefon olduğu için ZTE Blade Vec 4G olarak ararsan yararlı bir şeyler bulabilirsin.
Turkcell T50 olarak bulman biraz zor. Telefon bas-sat telefon olduğu için ZTE Blade Vec 4G olarak ararsan yararlı bir şeyler bulabilirsin.
M musti1971 Megapat Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2015 #4 root linkini bi link atsanıza bulamadımda