Çözüldü T5500 Sistemde Windows 8.1 donar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İbrahimse

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
..
Meslek
Otomotiv sanayi
RAM
3
SSD veya HDD modeli
FUJITSU MHV2080BH ATA Device
Ekran kartı
Mobile Intel(R) 945 Express chipset family
İşlemci
Intel(R) Core(TM)2 CPU T5500 @ 1.66GHz 1.66GHz
Windows 8.1 donar mı?

64 bit mi 32 bit mi yükeleyeyim?

Çözüm
Windows 8.1 Embedded Industry sistemini yükleyebilirsiniz. Windows 7'den daha hafif, Windows 7'nin oynanmış sürümlerinden daha güvenli ve stabil. 8.1'e göre de hafif.
64-bit'in RAM kullanımı nispeten daha yüksek olsa da 64 Bit işlemciye 32 Bit sistem yüklemek işlemciyi tam performansında kullanamamak demektir. Biraz deneme yanılma yöntemiyle 32 mi 64 mü o sisteme daha uygun bulunur, her sistemde farklılık gösterebilir. Kullanıma da bağlı biraz da.
Destek yokmuş, sistem kötüymüş diyenlere aldırmayın, eldeki imkan neyse onu güzel değerlendirmek gerekir.

Benim önerim 8.1 Embedded sürümleri.
7 gün sonra desteği tamamen kesilecek geçmenizi pek tavsiye etmem.
O bilgisayara zaten Windows 8 kurulmaz kurulsa da uygulamalar açılır mı bilemem. En iyisi 7'den devam ediniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
7 gün sonra desteği tamamen kesilecek geçmenizi pek tavsiye etmem.
O bilgisayara zaten Windows 8 kurulmaz kurulsa da uygulamalar açılır mı bilemem. En iyisi 7'den devam ediniz.

Tamam diğer insanların görüşlerini de alayım.
Windows 8.1 yüklemiştim eskiden 64 Bit 32 Bit de perfomanslı çalışır mı?

Windows 8.1 Embedded Industry sistemini yükleyebilirsiniz. Windows 7'den daha hafif, Windows 7'nin oynanmış sürümlerinden daha güvenli ve stabil. 8.1'e göre de hafif.
64-bit'in RAM kullanımı nispeten daha yüksek olsa da 64 Bit işlemciye 32 Bit sistem yüklemek işlemciyi tam performansında kullanamamak demektir. Biraz deneme yanılma yöntemiyle 32 mi 64 mü o sisteme daha uygun bulunur, her sistemde farklılık gösterebilir. Kullanıma da bağlı biraz da.
Destek yokmuş, sistem kötüymüş diyenlere aldırmayın, eldeki imkan neyse onu güzel değerlendirmek gerekir.

Benim önerim 8.1 Embedded sürümleri.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı