Kutty Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #1 R5 3600 işlemcime T6 Ultra taktım ve termal macununu yeniledim yine de 71 dereceleri görüyor. Normal midir?
R5 3600 işlemcime T6 Ultra taktım ve termal macununu yeniledim yine de 71 dereceleri görüyor. Normal midir?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 2 Temmuz 2021 #2 Hangi macunu sürdün? CPB açık mı? Hangi durumda 71 derece oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2021
Dariahlazatova Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 696 Çözümler 1 2 Temmuz 2021 #3 Aynı işlemciyi ve soğutucuyu kullanıyorum. CPB kapalı ve 1.1V ile maksimum 66 dereceyi görüyorum. CBP açık ise kapatıp voltaj ayarı yapın.
Aynı işlemciyi ve soğutucuyu kullanıyorum. CPB kapalı ve 1.1V ile maksimum 66 dereceyi görüyorum. CBP açık ise kapatıp voltaj ayarı yapın.
A ABCDE Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 909 Çözümler 3 2 Temmuz 2021 #4 Kutty dedi: R5 3600 işlemcime T6 Ultra taktım ve termal macununu yeniledim yine de 71 dereceleri görüyor. Normal midir? Genişletmek için tıkla... Yükte ise normal bir değer.
Kutty dedi: R5 3600 işlemcime T6 Ultra taktım ve termal macununu yeniledim yine de 71 dereceleri görüyor. Normal midir? Genişletmek için tıkla... Yükte ise normal bir değer.
Kutty Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #5 Akif dedi: Hangi macunu sürdün? CPB açık mı? Hangi durumda 71 derece oluyor? Genişletmek için tıkla... Dariahlazatova dedi: Aynı işlemciyi ve soğutucuyu kullanıyorum. CPB kapalı ve 1.1v ile maksimum 66 dereceyi görüyorum. Cbp açık ise kapatıp voltaj ayarı yapın. Genişletmek için tıkla... ABCDE dedi: Yükte ise normal bir değer. Genişletmek için tıkla... CPB Auto 1.3 v
Akif dedi: Hangi macunu sürdün? CPB açık mı? Hangi durumda 71 derece oluyor? Genişletmek için tıkla... Dariahlazatova dedi: Aynı işlemciyi ve soğutucuyu kullanıyorum. CPB kapalı ve 1.1v ile maksimum 66 dereceyi görüyorum. Cbp açık ise kapatıp voltaj ayarı yapın. Genişletmek için tıkla... ABCDE dedi: Yükte ise normal bir değer. Genişletmek için tıkla... CPB Auto 1.3 v
A ABCDE Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 909 Çözümler 3 2 Temmuz 2021 #6 Kutty dedi: CPB Auto 1.3 v Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken mi bu değerler?
Kutty Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #7 ABCDE dedi: Oyun oynarken mi bu değerler? Genişletmek için tıkla... Dereceyi diyorsanız evet oyun oynarken Max 71'i gördü genelde 67-68 derecelerde geziniyordu.
ABCDE dedi: Oyun oynarken mi bu değerler? Genişletmek için tıkla... Dereceyi diyorsanız evet oyun oynarken Max 71'i gördü genelde 67-68 derecelerde geziniyordu.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 2 Temmuz 2021 #8 Dostum tüm sorulara yanıt versen keşke. Öncelikle CBP'yi devre dışı bırak. Eğer 71 dereceye stres testi dışında çıkarsa sorun var diyebiliriz.
Dostum tüm sorulara yanıt versen keşke. Öncelikle CBP'yi devre dışı bırak. Eğer 71 dereceye stres testi dışında çıkarsa sorun var diyebiliriz.
Kutty Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #9 Akif dedi: Dostum tüm sorulara yanıt versen keşke. Öncelikle Cbp'yi devre dışı bırak. Eğer 71 dereceye stres testi dışında çıkarsa sorun var diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Hocam performansa etkisi olacaksa cbp yi kapatmak istemiyorum.
Akif dedi: Dostum tüm sorulara yanıt versen keşke. Öncelikle Cbp'yi devre dışı bırak. Eğer 71 dereceye stres testi dışında çıkarsa sorun var diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Hocam performansa etkisi olacaksa cbp yi kapatmak istemiyorum.
A ABCDE Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 909 Çözümler 3 2 Temmuz 2021 #10 Kutty dedi: Hocam performansa etkisi olacaksa cbp yi kapatmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı yok işlemci 96 dereceye dayanabiliyor üstüne stok fan var + cbp açık birde yaz sıcağı varken iyi bir değer.
Kutty dedi: Hocam performansa etkisi olacaksa cbp yi kapatmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı yok işlemci 96 dereceye dayanabiliyor üstüne stok fan var + cbp açık birde yaz sıcağı varken iyi bir değer.