A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 2 Temmuz 2021 #11 Göze görünür bir etkisi olmaz. Sıcaklıktan kazanacağın daha önemli CBP'den. Çünkü oyunda o kadar ısınmaması lazım o soğutucu ile.
Göze görünür bir etkisi olmaz. Sıcaklıktan kazanacağın daha önemli CBP'den. Çünkü oyunda o kadar ısınmaması lazım o soğutucu ile.
Kutty Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #12 Akif dedi: Göze görünür bir etkisi olmaz. Sıcaklıktan kazanacağın daha önemli Cbp'den. Çünkü oyunda o kadar ısınmaması lazım o soğutucu ile. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi CPB'yi kapattım FPS olarak çok bir şey değişmedi ancak sıcaklık bayağı bir düştü Max 57 derece gördüm.
Akif dedi: Göze görünür bir etkisi olmaz. Sıcaklıktan kazanacağın daha önemli Cbp'den. Çünkü oyunda o kadar ısınmaması lazım o soğutucu ile. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi CPB'yi kapattım FPS olarak çok bir şey değişmedi ancak sıcaklık bayağı bir düştü Max 57 derece gördüm.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 3 Temmuz 2021 #13 İyi şu anki değerlerin.