VOOKA Trol Blue Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
@deneux Hocam aldığınız yer çok önemli değil çünkü RGB veya Rainbow olup olmaması satıcının o anki stok durumuna göre değişiyor. Görselini paylaşabilirseniz bir bakalım.
@deneux Hocam aldığınız yer çok önemli değil çünkü RGB veya Rainbow olup olmaması satıcının o anki stok durumuna göre değişiyor. Görselini paylaşabilirseniz bir bakalım.
@deneux Rainbow ise yazılımı kullanamazsın. Trendyol'da Sarftech kullanıcısından aldım ama almadan önce satıcıya sordum, RGB dediği için aldım. Nereden alırsan al ama almadan önce satıcıya sor.
@deneux Rainbow ise yazılımı kullanamazsın. Trendyol'da Sarftech kullanıcısından aldım ama almadan önce satıcıya sordum, RGB dediği için aldım. Nereden alırsan al ama almadan önce satıcıya sor.
@deneux Rainbow ise yazılımı kullanamazsın. Trendyol'da sarftech kullanıcısından aldım ama almadan önce satıcıya sordum, RGB dediği için aldım. Nereden alırsan al ama almadan önce satıcıya sor.