T60 klavye alınır mı?

kasar36

Centipat
Daha fazla  
Selamlar t60 klavyeden alacağım bu klavyeyi şu satıcıdan almıştım ama RGB değil Rainbow gönderdiler. sizce alacağım ürün güzel mi almalı mıyım Rainbow çıkar mı?

Selamlar t60 klavyeden alacağım bu klavyeyi şu satıcıdan almıştım ama RGB değil Rainbow gönderdiler. sizce alacağım ürün güzel mi almalı mıyım Rainbow çıkar mı?
Bu klavyeler bir kaç ay sonra basmama problemiyle ünlü. Bence üstüne biraz daha para koyup Temu'dan AK680 falan alın.

Bu klavyeler bir kaç ay sonra basmama problemiyle ünlü. Bence üstüne biraz daha para koyup Temu'dan AK680 falan alın.

Ak680de de aynı problem mevcut çünkü switchleri kaliteli değil onun yerine Amazon'dan Gk61 alınabilir.

Yakın zamanda indirimde olduğu için E-Yooso Z11 satın aldım, hissiyatı ve genel kalitesi beni üzmedi fakat tam boy klavyeye alışıksanız gerçekten delete, Home, prt screen, yön tuşları ve fonksiyon tuşlarının olmaması sinir bozabiliyor. O yüzden yine diğer klavyelerimden birine geçtim. Tavsiyem bu boyutta bir klavye alacakken ihtiyaçlarınızın farkında olmanız. Belki bu bağlamda TKL klavye %60 klavyelerden daha iyi bir seçenek olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı