Çözüldü T60 Klavye Şapkalı E yapma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

paWel

Hectopat
Yer
İstanbul/Küçükçekmece
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G700 GTX 1650 4GB 8GB DDR 4 Ram İ5-10300H 512 GB İntel SSD
Arkadaşlar selam klavyeyle 2.günüm, alıştım ama şapkalı e yapamıyorum nasıl yapıcağım? Yardım eder misiniz ETSde konsolu açmak için

Çözüm
Konsolu açmak için FN ve ESC basman yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
Arkadaşlar selam klavyeyle 2.günüm, alıştım ama şapkalı e yapamıyorum nasıl yapıcağım? Yardım eder misiniz ETSde konsolu açmak için
Büyük harfteyken Ê, küçük harfteyken ê şeklinde çıkar. Klavyenizde bu özellik yoksa boşluk tuşunun solundaki "Alt" tuşuna basılı tutarak sağdaki NumberPad rakam tuşlarında 136 yazarsanız tuşları bıraktığınızda ê harfi, 0202 yazarsanız tuşları bıraktığınızda Ê harfi çıkar.
(Alıntıdır)

Büyük harfteyken Ê, küçük harfteyken ê şeklinde çıkar. Klavyenizde bu özellik yoksa boşluk tuşunun solundaki "Alt" tuşuna basılı tutarak sağdaki NumberPad rakam tuşlarında 136 yazarsanız tuşları bıraktığınızda ê harfi, 0202 yazarsanız tuşları bıraktığınızda Ê harfi çıkar.
(Alıntıdır)
Numpadi nerden çıkarıcam :D Olmadı
(Alıntıdır)
Buda olmadı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı