Çözüldü T60 klavyede CTRL, Windows ve Alt tuşları çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emincmt

Femtopat
Daha fazla  
Yeni aldığım T60 klavyemde CTRL, alt, Windows tuşları çalışmıyor. Mesela CTRL A-C-V yapamıyorum. Oyun oynarken CTRL basıp eğilemiyorum, Windows tusuna basıp oyunu alta alamıyorum (Alt Tab da calısmıyor). Ama FN CTRL kombinasyonu ile ışığı kapattığımda çalışıyor. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynı klavyeye sahibim FN+Windows tusuna birkaç saniye basılı tutun ya da ikisine aynı anda basın kiliti acılıyor.

Aynı klavyeye sahibim FN+Windows tusuna birkaç saniye basılı tutun ya da ikisine aynı anda basın kiliti acılıyor.

Windows tuşu kilitlenip geri açılabiliyor fakat kilidi kaldırsam da bastığım zaman algılamıyor.

Kac saniye basılı tuttunuz?
10 saniye.

Kac saniye basılı tuttunuz?

FN+enter yaptığım zaman sıfırlanıyor ama sanırım bu sorunun klavye ile alakası yok.

Sorun çözüldü, başka bir konuda bir arkadaş açıklamış.

* Başlat'a tıklayın ve Regedit'i arayın ve açın.
* Yerel makine hkey_local_ machine gidin.
* System\CurrentControlSet\Control klasörüne gidin ve ardından klavye düzeni klasörünü tıklatın.
* Scancode map kayıt defterine sağ tıklatın ve sonra Sil'i tıklatın.
* Evet'e tıklayın ve bilgisayarı yeniden başlatın.

Son düzenleme:
3 saattir uğraşıyorum. Onu yap bunu yap. En sonunda oldu be...

kanka Allah ne muradin varsa veerssin tesekkur ederim

reis bu klavye düzeni nerde

reis bu klavye düzeni nerde

Bende İngilizce hepsi ne yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…