T6400 Devour oynatır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

The_Stalker

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 GB
Ekran kartı
GeForce G 105M
İşlemci
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6400 @ 2.00GHz
Merhaba. Arkadaşımın Devour alması üzerine birlikte oynayalım diye ben de satın almak istiyorum. Acaba kaldırır mı?

Sistem bayağı kötü. İşlemciyi yükseltirsen LoL, CS:GO falan oynayabilirsin.

Merhaba acaba işlemci nasıl yükseltilir? Detaylı anlatabilir misin?

Önce anakartının cipsetine bakmalısın ona göre cipsetinle uyumlu işlemcilerin listesine bakıp bütçene uygun olanı seçebilirsin.

Önce anakartının cipsetine bakmalısın ona göre cipsetinle uyumlu işlemcilerin listesine bakıp bütçene uygun olanı seçebilirsin.

CS:GO, PUBG, Valorant gibi oyunları kaldıracak düşük fiyatlı bir ekran kartı tavsiyen var mı?

CS:GO, PUBG, Valorant gibi oyunları kaldıracak düşük fiyatlı bir ekran kartı tavsiyen var mı?

Ekran kartı işlemciye göre seçilir ama bu tür oyunlar için önemli olan ekran kartından ziyade işlemcinin gücü. Anakart cipsetini biliyor musun?

Sanırım laptop kullanıyorsunuz Core 2 Quad Q9100 alabilirsin ama laptopta işlemci söküp takmak masaüstüne göre daha zor bilgin deneyimin yoksa bilgisayarcıya götür 50 TL'ye takar macunlar geri verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…