feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 10 Aralık 2020 #1 Yiğit Gençer dedi: Bilgisayarınızın tam donanımlarını bir konu içinde belirtirseniz size daha çok yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Hikayesi :D PC şu an bende değil. Kendisi emektar bir laptop. Bir akrabam bilgisayar alırsa onu istemeyi düşünüyorum. T6570 işlemci. 6 GB 4+2 DDR3 RAM MHz belli değil. HDD 320 GB. Alırsam 120 GB SSD alırım. Acer Extensa modeli aklımda değil.
Yiğit Gençer dedi: Bilgisayarınızın tam donanımlarını bir konu içinde belirtirseniz size daha çok yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Hikayesi :D PC şu an bende değil. Kendisi emektar bir laptop. Bir akrabam bilgisayar alırsa onu istemeyi düşünüyorum. T6570 işlemci. 6 GB 4+2 DDR3 RAM MHz belli değil. HDD 320 GB. Alırsam 120 GB SSD alırım. Acer Extensa modeli aklımda değil.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #2 feahleinda_ dedi: Sürprizbozan: Hikayesi :D PC şu an bende değil. Kendisi emektar bir laptop. Bir akrabam bilgisayar alırsa onu istemeyi düşünüyorum. T6570 işlemci. 6 GB 4+2 DDR3 RAM MHz belli değil. HDD 320 GB. Alırsam 120 GB SSD alırım. Acer Extensa modeli aklımda değil. Genişletmek için tıkla... 10.9 deneyebilirisin.
feahleinda_ dedi: Sürprizbozan: Hikayesi :D PC şu an bende değil. Kendisi emektar bir laptop. Bir akrabam bilgisayar alırsa onu istemeyi düşünüyorum. T6570 işlemci. 6 GB 4+2 DDR3 RAM MHz belli değil. HDD 320 GB. Alırsam 120 GB SSD alırım. Acer Extensa modeli aklımda değil. Genişletmek için tıkla... 10.9 deneyebilirisin.