Dün Ankara Monster mağazına gittim özellikle bu model için sordum bana kesinlikle gelmeyecek dedi. Nedenini sorduğumda ise bilgisayarlara zarar veriyor dediler.
Uzun zamandır çoğu okurumuzun beklediği GIF desteği geldi, bilginize :neo: Maalesef sunucuya getirdiği aşırı yükten dolayı bu özelliği kapatmak zorunda kaldık :/ Hız ve görsellik arasında bir seçim yapmamız gerekiyordu ve biz de hızı seçtik. Uzun vadede yeni bir sunucuyu daha kullanıma...
Uzun zamandır çoğu okurumuzun beklediği GIF desteği geldi, bilginize :neo: Maalesef sunucuya getirdiği aşırı yükten dolayı bu özelliği kapatmak zorunda kaldık :/ Hız ve görsellik arasında bir seçim yapmamız gerekiyordu ve biz de hızı seçtik. Uzun vadede yeni bir sunucuyu daha kullanıma...
Videodaki kişiyle aynı cihaza sahibim beraber attık güncellemeleri 22.1 modelinde dGPU yanlış çalışıyor. dGPU aktif ettiğiniz zaman bilgisayar açılıyor ve görüntü ayararında monitörü 1/2 olarak gösteriyor ve sanki 2. bir monitör varmış gibi ekranı genişlet yapabiliyoruz. 2. ekran( aslında tek ama) 3060 olarak gösteriyor ve 1024 768 çözünürlük ve 800 600 ile çalışabiliyor ve Intel UHD kapanmıyor maalesef. Sorunun nedenin hala anlamış değiliz. dGPU çalıştıran diğer modeller ciddi anlamda performans artışı sağladı çünkü.