4 469070 Hectopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 902 Çözümler 1 16 Aralık 2021 #1 Monster T7 V25.1 laptopa sahibim driver konusunda sıkıntı yaşatmayacak, son kullanıcıya ayak uyduran kodlara gerek olduğunda uğraşmak için bir öneri verir misiniz?
Monster T7 V25.1 laptopa sahibim driver konusunda sıkıntı yaşatmayacak, son kullanıcıya ayak uyduran kodlara gerek olduğunda uğraşmak için bir öneri verir misiniz?
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.620 Makaleler 1 Çözümler 81 16 Aralık 2021 #2 Mint oneririm. Yillar once Monster laptobuma kurmustum, parmak izi okuyucu disinda her seyi ugrastirmadan calistiriyordu. 469070 dedi: on kullanıcıya ayak uyduran kodlara gerek olduğunda uğraşmak için bir öneri Genişletmek için tıkla... Burada ne kastettigini anlamadim acikcasi. Beni ugrastirmasin demek istedigini anliyorum
Mint oneririm. Yillar once Monster laptobuma kurmustum, parmak izi okuyucu disinda her seyi ugrastirmadan calistiriyordu. 469070 dedi: on kullanıcıya ayak uyduran kodlara gerek olduğunda uğraşmak için bir öneri Genişletmek için tıkla... Burada ne kastettigini anlamadim acikcasi. Beni ugrastirmasin demek istedigini anliyorum