D DenBay Tech Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 708 Makaleler 5 Çözümler 1 21 Mart 2023 #11 e.n.e.s dedi: Ben de T6570 ile denerken bu hatayı almıştım, o hatayı çözdüğüm EFI'yi bulabilirsem atacağım. Onunla denersiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam çok teşekkür ederim. Ben şu anda dışarı çıkacağım. Sonra attığınızda test ederim.
e.n.e.s dedi: Ben de T6570 ile denerken bu hatayı almıştım, o hatayı çözdüğüm EFI'yi bulabilirsem atacağım. Onunla denersiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam çok teşekkür ederim. Ben şu anda dışarı çıkacağım. Sonra attığınızda test ederim.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 26 Mart 2023 #12 Sanırım buydu hocam, denersiniz. Bir yerde takılırsa biraz bekleyip ESC tuşuna basın ve exit yazıp enterlayın. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
Sanırım buydu hocam, denersiniz. Bir yerde takılırsa biraz bekleyip ESC tuşuna basın ve exit yazıp enterlayın. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
D DenBay Tech Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 708 Makaleler 5 Çözümler 1 5 Nisan 2023 #13 e.n.e.s dedi: Sanırım buydu hocam, denersiniz. Bir yerde takılırsa biraz bekleyip ESC tuşuna basın ve exit yazıp enterlayın. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam aynı hatayı tekrar aldım. Kusura bakmayın technopat'a giremedim cevap yazamadım.
e.n.e.s dedi: Sanırım buydu hocam, denersiniz. Bir yerde takılırsa biraz bekleyip ESC tuşuna basın ve exit yazıp enterlayın. EFI.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam aynı hatayı tekrar aldım. Kusura bakmayın technopat'a giremedim cevap yazamadım.
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.942 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #14 Bekle sana bi' config hazırlıyorum atacağım birazdan. Dene bunu. Adını değiştirmeyi unutma. core2duo.plist drive.google.com
Bekle sana bi' config hazırlıyorum atacağım birazdan. Dene bunu. Adını değiştirmeyi unutma. core2duo.plist drive.google.com