T7500 sistem Windows 8.1 kaldırır mı?

Kadim Dost

Centipat
Daha fazla  
Selam. Teknik konular hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Laptopa SSD ve RAM yüseltmesi yaptım. Yalniz şu an 7 kullanıyorum ve 8.1'in herhangi bir türevine ( Home eıp vs) geçmek istiyorum sistemim şöyle.

İşlemci: Dualcore Intel Core 2 Duo T7500 2.20 GHz 2400 MHz.
SSD: Samsung EVO 870 250 GB.
RAM: 4 GB 667 MHz.
Ekran kartı: Mobile Intel (r) 965 Express chipset family (358MB)
Yardımcı olur musunuz kaldırır mı 8.1?

Kaldırır, Windows 10 da kaldırır, eski T4300 işlemcili laptopa Windows 10 kurmuştum sorunsuzca kullandım, SSD olduğu için de fazla kasmaz.

8.1 daha seri çalışır, RAM 6 GB ve üstü olsaydı kesin 10 yükleyin derdim.

Hocam cok teşekkürler son sorum da su SSD'nin tam kapasitesini alamıyorum şu an 250 okuma 220 yazma veriyor 8.1 olunca buyuk bir ihtşmal yükselir mi degerler hocam? Yani gerçek degerine ulaşma sansı var mı 550 okuma 500 yazma

Değerler yükselmez hocam, büyük ihtimalle sizin laptop SATA 2.0 kullanıyor o yüzden düşük hız alıyorsunuz ama pratik kullanımda pek fark olmaz bu hız da çok iyi sayılır.

Değerler yükselmez hocam, büyük ihtimalle sizin laptop SATA 2.0 kullanıyor o yüzden düşük hız alıyorsunuz ama pratik kullanımda pek fark olmaz bu hız da çok iyi sayılır.

Hayır hocam SATA 3 kullanıyorum SATA 3 olduguna gore yukselme şansı var mı?

Hayır hocam SATA 3 kullanıyorum SATA 3 olduguna gore yukselme şansı var mı?

Sanmıyorum o laptopun SATA 3 portu kullandığını, bende daha yeni i5 işlemcili laptop var o bile SATA 2 kullanıyor. HWiNFO ile bir kontrol edin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…