T8100 sistem yükseltilmeli mi?

Kişi Windows 10 hariç, Windows 8.1 gibi veya Linux kurarsa biraz da olsa rahat kullanabilir özellikle Linux, fakat windows 7 kullanıyormuş.
Biliyorum en yakın fırsatta kuracağım zaten ama bu saatten sonra çok bir işime yaramaz. Bilgisayarım bayağı bir dandik.

Windows 8.1 kurmak istiyorum ama ürün anahtarı istiyor Microsoft'un sitesinde ondan dolayı.

Ucuza ürün anahtarı alınabilir. Veya internet kafeciler gibi yerlere gidip yaptırabilirsiniz, ayrıca etkinleştirmeden kullanılabiliyor. 30 gün içinde etkinleştirilmezse sürekli etkinleştir yazısı çıkacak fakat sıkıntı değil benim için, bu arada sanırsam 30 gün sonra oluyordu.

O sistemin caresi linux hocam. Size uygun guzel bir dagitim bulup kurabilirsiniz, KDE Neon tavsiye ederim.

Ürün anahtarım etkin merak etme Windows 7 de saçma ürün anahtarının kodları yazıyor

İkinci el alınabilir 2-5. nesil arası, mesela i5 4590, i7 4790. Bu tarz işlemcili sistemler 1200-1500 arası bulunabilen işlemcili kasalar.

Kral i7 4790 tek başına 1500-2000TL arasında eski diye kötü işlemci değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…