Ta*izciyi Darp Etmek Suç Mu?

EkmekArasıRam

Decipat
Makaleler
15
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1 adet ekmek. 5-6 Tane ram.
Meslek
Freelancer
Sabah yağmurluydu bayağı bir. Bu yüzden birkaç kişi toplanıp aynı şemsiyenin altında gidiyorduk. Okulun dışında ağır hasarlı boşaltılmış bir bina var. Oradaki tentenin altında bir sınıf arkadaşımız ve bayağı yaşlı bir dayı vardı. "İmdat" sesleri gelince koştuk. O dayı onu ta*iz etmeye kalkmış. Biz bu dayıyı dö*meye başladık. Karşıdaki bakkal da sesleri duymuş, polisi aramış. İfade falan aldılar bıraktılar bizi de.
Sorum şu; Eğer bu adam bizden şikayetçi olur ise bize bir şeyler olur mu?

Sabah yağmurluydu bayağı bir. Bu yüzden birkaç kişi toplanıp aynı şemsiyenin altında gidiyorduk. Okulun dışında ağır hasarlı boşaltılmış bir bina var. Oradaki tentenin altında bir sınıf arkadaşımız ve bayağı yaşlı bir dayı vardı. "imdat" sesleri gelince koştuk. O dayı onu ta*iz etmeye kalkmış. Biz bu dayıyı dö*meye başladık. Karşıdaki bakkal da sesleri duymuş, polisi aramış. İfade falan aldılar bıraktılar bizi de.
Sorum şu; eğer bu adam bizden şikayetçi olur ise bize bir şeyler olur mu?

Normalde suç ama sanmıyorum hocam bir şey olacağını. Elinize sağlık bu arada.

Bazı insanların aynı kedi köpek gibi kısırlaştırılması lazım... Umarım arkadaşlarınla sen bu hizmeti sağlamışsındır o tacizciye.

Olur. Sizin mahalleli olarak suçlu dövme yetkiniz yok. Ortada kesin bir kanıt varsa adamı kaçırmayıp polisi beklersin.

Bu durumu suistimal edenler de var. Karşısındakine farklı bir nedenden dolayı kızıp, kalabalık ortamda tacizci diye bağırıp meydan dayağı attırıyorlar. Gözünle görmeden inanma. Zaten haberlerden dolayı tacizcilere biriken bir öfke var halkta. Sokak ortasında bir kız herhangi bir hedef belirleyip beni taciz ediyor diye bağırdığı anda 20 kişi üzerine çullanır.

Olur. Sizin mahalleli olarak suçlu dövme yetkiniz yok. Ortada kesin bir kanıt varsa adamı kaçırmayıp polisi beklersin.
Zaten biz gitsek de devam edince dövdük. Başta sadece durduracaktık. Utanmaz bizi gördü ama gene kalkışınca ilk yumruğu attım karnına.

İnanmıyorum ama eğer suçluysa bir şey olscağını sanmam. Cidden suçluysa korkmanıza gerek yok ama dediğim gibi.
Tamam o zaman. Muhtemelen bir şey olmaz.
Hocam suri/afgan falan mıydı bu tacizci.
Tam bilmiyorum. Ama sıfat olarak afgan diyebilirim.

Yaptığınız yanlış ama iyi ki yapmışsınız. Şikayetçi olursa sıkıntı olabilir, adamı öldürmediniz ama Kadir Şeker örneğine bakabilirsiniz.
Daha beter yapardık polis gelmeseydi...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı