TAA-DESIBEL alınır mı?

35K tutuyor. Ekran kartı - işlemci - ram - m2 ssd. Bu dediklerimde de indirim illa denk gelir. Gaming gecesi kovalarsan yakalarsın.

35k tutuyor. Ekran kartı - işlemci - RAM - M.2 SSD. Bu dediklerimde de indirim illa denk gelir. Gaming gecesi kovalarsan yakalarsın.

Anladim teşekkür ederim.

Kesinlikle alınmaz. 1000 lira fazla verip 4070 DDR5 sistem alırsın. Diyecektim ki zam yemiş… bütçe artırma şansınız varsa yine de alınabilir. Yoksa 26-27 bin liraya DDR5 4060 Ti sistem alabilirsiniz.

Hocam ilk monitörü ve ilk 1TB olan SSD ekledim sorun olmaz degilmi düzgün calisir sistemle beraber 40k oluyor toplam.

Kesinlikle alınmaz. 1000 lira fazla verip 4070 DDR5 sistem alırsın. Diyecektim ki zam yemiş… bütçe artırma şansınız varsa yine de alınabilir. Yoksa 26-27 bin liraya DDR5 4060 Ti sistem alabilirsiniz.
Bu şaka mı ya. Her gün 300 500 lira zam yiyor yeter be. Biraz araştıralım demeye gelmiyor dünden bugüne 400 lira daha zam yemiş. Kafayı yiyeceğim valla yeter ulan

Bu şaka mı ya. Her gün 300 500 lira zam yiyor yeter be. Biraz araştıralım demeye gelmiyor dünden bugüne 400 lira daha zam yemiş. Kafayı yiyeceğim valla yeter ulan
Geçen hafta alsam 1k daha uygun olacakti. 4070 veya ayarında kartlı sistem arıyorum da bu zam dalgası beni aşırı sinir etti

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı