Arkadaşlar merhaba, şu an Türk Telekom internetini kullanmaktayım. 16 Temmuz'da taahhüt bitecek ve bende Millenicom'a geçmeyi düşünüyorum. Ne yapmam gerek? Ayrıca hep 160 lira ödedim bu ay için 520 kesmişler, bu normal mi ne yapmalıyım?
Peki bu ay 520 lira fatura kesilmiş onu ödememi gerekDenildiği gibi; sakın ola ki internetinizi iptal ettirmeyin. Mevcut operatörden geçmek istediğiniz operatöre geçiş işlemi yapacaksınız. Buna telekom dilinde "churn işlemi" denmekte.
Telekom normal faturanın üstünde fatura kestiğine göre taahhüt süreniz geçmiş o yüzden ödemeniz gerek. TÜRKNET geçerseniz dediğim gibi davet kodum ISK55LH32MFO 6 ay boyunca 399tl yerine 333tl ye kullanabilirsiniz.Peki bu ay 520 lira fatura kesilmiş onu ödememi gerek
Ama 16 temmuzda bitiyo taahhüt daha bitmedi yaniTelekom normal faturanın üstünde fatura kestiğine göre taahhüt süreniz geçmiş o yüzden ödemeniz gerek. TÜRKNET geçerseniz dediğim gibi davet kodum ISK55LH32MFO 6 ay boyunca 399tl yerine 333tl ye kullanabilirsiniz.
Kanka yeni konu açtım bakarmısın rica etsembüyük ihtimal taşıma yaparsanız taahhüt ücreti çıkmaz, arayıp sorun. Taşımaya başlayın bu sıralar zam gelebileceği konuşuluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.