M Mubis10 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 847 Çözümler 1 3 Nisan 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. 16.04.2021 tarihinde Türk Telekom ev internetimin taahhütü bitiyor. Benim bu interneti ne zaman kapattırmam gerekiyor?
Merhaba arkadaşlar. 16.04.2021 tarihinde Türk Telekom ev internetimin taahhütü bitiyor. Benim bu interneti ne zaman kapattırmam gerekiyor?
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.968 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 3 Nisan 2021 #2 Bitimden 1 gün sonra. Böylece ekstra fatura veya ücrette çıkarmazlar.
xearhtain Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 1.571 Çözümler 13 Yer Bunker Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 3 Nisan 2021 #3 Müşteri hizmetlerini arayıp "İnternet taahhütüm xxx tarihte bitiyor. Yenilemek istemiyorum. Taahhüt bitiş tarihinde hizmetimin sonlandırılmasını talep ediyorum" diyorsunuz ve isteğiniz gerçekleşiyor. -- Quantum9 dedi: Bitimden 1 gün sonra. Böylece ekstra fatura veya ücrette çıkarmazlar. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğimiz firma telekom. Sürprizbozan: :)
Müşteri hizmetlerini arayıp "İnternet taahhütüm xxx tarihte bitiyor. Yenilemek istemiyorum. Taahhüt bitiş tarihinde hizmetimin sonlandırılmasını talep ediyorum" diyorsunuz ve isteğiniz gerçekleşiyor. -- Quantum9 dedi: Bitimden 1 gün sonra. Böylece ekstra fatura veya ücrette çıkarmazlar. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğimiz firma telekom. Sürprizbozan: :)