Taahhüt bitmeden başka bir ISS'e başvurulabilir mi?

MRainb0w

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti
6 Nisan çarşamba günü Türk Telekom ile taahhüdüm bitecek ve sözleşmeyi iptal edeceğim. Ekstra gün kazanmak için bugün veya yarın TurkNet'e başvursam ve gerekli belgeleri göndersem bir sorun çıkartır mı? TürkNet başvurusu hakkında detaylı bilgisi olan varsa gelip yorumunu eklerse sevinirim.

İfadeler: T21
Aynı ISS'den bile açabilirsiniz. Farklı bir hesap açmış oluyorsunuz.

Sorun teşkil etmez yaptırabilirsiniz. Ayrıca 6 Nisan tarihinden önce eski ISS iptalinizi yaptırın, normat fiyatı üzerinden ücretlendirme yapıyorlar. Aynı serviste kalmayı düşünüyorsanız yaptığınız gün itibari ile yeni paket günü ve ücreti yansıyor.

Paket bitimi yaklaşan üyeler üyelikleri bitmeye yakın bir, iki gün kala yeni sözleşme yapabilirler.

Vakit kaybetmeden taahhüt bitmeden Türknete başvur. Onlar geçiş işlemlerini yapıyorlar 2-6 gün arasında geçiyorsun. Diğer türlü kapatıp açmak istersen port kaybı olabiliyor.

Hocam 3 gün önce interneti kapattırmak istedik fakat 6 günün ücretini ödersiniz yanıtı aldığımız için 6 Nisan gününde kapatmaya karar verdik. Umarım fahiş bir fiyatla fatura çıkartmazlar.
Vakit kaybetmeden taahhüt bitmeden Türknete başvur. Onlar geçiş işlemlerini yapıyorlar 2-6 gün arasında geçiyorsun. Diğer türlü kapatıp açmak istersen port kaybı olabiliyor.
Hocam şu anki internet benim üzerime değil ama TurkNet'e geçince kendi üzerime almak istiyorum ekstra bir fiyat çıkar mı?

Evet. Ben numara değiştirebildim ama interneti aktarmak için 2 sene önce 100-150 TL civarı para istemişlerdi. Müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin.

Evet. Ben numara değiştirebildim ama interneti aktarmak için 2 sene önce 100-150 TL civarı para istemişlerdi. Müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin.
Maalesef TurkNet'in müşteri hizmetleri olmadığı için arayıp sorma gibi bir fırsatım yok. Cevabınız için teşekkürler.

Ben aynı durumda 6 gün önceden Netspeed'e ISS churn taşıma işleminde online başvuru sistemi aracılığıyla bulunmuştum. PSTN ev telefonu iptal dilekçesi, başvuru evrakları, kimlik fotokopisi evrakları ücretsiz MNG kargo kodu ile göndermiştim.

Taahhütüm bitmeden 5 gün önce evraklar karşı tarafa iletildi. Netspeed 48 saat içerisinde ISS taşıma işleminiz tamamlanır dedi. 47. saatte tamamlandı. Yani 3 gün öncesinde hizmetim fesh edilmiş oluyor eski ISS'm TT'de.

Son faturam belli bir tutar daha az gelmişti diye hatırlıyorum. Son ay cayma bedeli oluşmaz. Eğer geç çıkarsanız faturanızın asıl tutarından ödeme yaparsınız.

Hat kime aitse ona ait olarak açılacaktır hat. Sonradan devir/nakil işlemi yapılır. En son 150 TL 200 TL civarındaydı Türknet'te sanırım. Bununla uğraşmayıp sıfırdan kendi üzerinize hat açmanız daha mantıklı bile olabilir. Eğer port kaybı söz konusu değilse.

Eğer burada port yok diyorsa sıkıntılı.

Hocam ben şimdi kendi adıma başvursam bile hat kimin üstüne ait ise onun üstüne mi açılacak internet yine? Port var olarak görünüyor.

Dosya Ekleri

• 1649066657153.png
    6,6 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…